Bestseller születik

A könyv címe: Bestseller születik (Egy író története.)

  1. fejezete ingyenesen olvasható itt: bestseller-szuletik.pdf

Nem az számít, hány éves vagy, hanem, hogy mi jót írtál!
Csatlakozz és hetente küldöm a fejezeteket és megtanulhatod, hogy készíts el egyedül egy minőségi könyvet! Sosincs túl korán vagy túl későn tanulni! Kezd el, legyen nagy rajongótáborod és kerüljön könyved a boltok polcaira! Legyen nyereséged is belőle!

Nekem 2 év 3 hónap alatt sikerült. A könyvemben bemutatok egy ösvényt, megtudhatod, én miként keltem át a rengetegen. Sokan mondták, hogy lehetetlen. Nem hittem el és sikerült! Neked is sikerülhet. A könyvemben konkrétan leírom, mit hogyan csináltam, így hétről-hétre, ahogy az egyes fejezeteket hírlevélben hetente kiküldöm, bárki utánam tudja csinálni. Ha van egy jó sztorid, 3 hónap alatt bestseller lehet belőle! (Közben is megírhatod. A 3. hónapban már a nyomdában el is készülhet!)

  1. fejezete ingyenesen olvasható itt: bestseller-szuletik.pdf

TARTALMA:
– Miként kezdődött a történetem, pénz nélkül, ismeretség nélkül? Miként tettem szert előbb olvasókra, majd rajongókra és hogy jutottam el az első könyvem kiadásának gondolatáig.
– Hogyan született meg az első könyvem?
Konkrét példán át az egyes lépések bemutatása:
Rajongótábor építése, posztok, csoportok, oldalak, olvasótalálkozók / helyszínek, megfelelő cím és borító, különleges reklámképek, posztok, automatizálás, nyomdakész borító, nyomda választása, költséghatékonyság, helyesírás, tartalom, kötelező tartalmi elemek, tördelőprogram használata, számlaképesség / postázás, saját weboldal / blog, saját webáruház / számlázóprogram beépítése, ebook készítés, isbn szám igénylés, kötelező példányok, könyvesboltok…

  1. fejezete ingyenesen olvasható itt: bestseller-szuletik.pdf

Az alábbi akciós árak már csak 5 napig érvényesek!

Válassz az alábbi lehetőségek közül: