Főoldal


Szeretettel ajánljuk Vadócz Józsefné Hegedűs Hajnalka verseit!


Időrend:

Végzetes átváltozás I. – elindul 18 évesen, vándorol, majd… – Közel egy év telik el, december vége lesz
Végzetes átváltozás II. – elindul 19 évesen februárban, a folyón át a palotába megy… megmentik – pár hét telik el
Végzetes átváltozás III. – ez részben fedésben van a II. résszel – pár hét telik el
Dermedt vágyak I. – főhősünk vissza akar menni az anyjához – tavasszal történik, de leesik a hó
Az utolsó fénysugár – visszaugrottunk egyik szereplőnk múltjába – sok száz évvel korábbra
A király és a sötét paraszt – másik főhős, aki nem emlékszik semmire – pár ezer évvel később történik


Weboldalamon már számos kisregényemet olvashatjátok INGYEN!
Az alábbi már meg is jelent! (Ára: 2970 Ft)

 

Megjelenő könyvem: Az utolsó fénysugár

Tájékoztató:

Kedves olvasóim!

Előre utalással el tudom engedni a postaköltséget és
a regényem ára így mindössze 2970 Ft lesz!
Kérek mindenkit, hogy rendelését az alábbi email címen adja le:
info@regenyeim.hu
A rendeléseket a pénz beérkezésének sorrendjében fogom teljesíteni.
A további részleteket email-ben megbeszéljük.

Az utolsó fénysugár

Az Utolsó fénysugár című történet olvasóim kérésére elindult a nyomdába, ezért a weboldalon már nem olvasható teljesen végig ingyenesen! Fent hagytam belőle az első 7 fejezetet, melyek önmagukban is kerek történetet alkotnak.
Aki a teljes regényt szeretné megszerezni, az itt érdeklődhet: info@regenyeim.hu

Ha már többet olvastál belőle, mint az első 7 fejezet, de még nem értél a végére, akkor írj egy emailt, melyben írj valamit, amivel ezt be tudod bizonyítani. Valami olyat, amit csak a további fejezetekből tudhatsz és az ingyenes olvasáshoz kapsz egy titkos linket!


Minden nap folytatás! – regények, történetek
 

Egy nagyon kedves olvasóm, Csíkné Gábli Erika lerajzolta a pilinkét.
Köszönet neki ezért! Megtiszteltetés!

Kövesd, hogy semmiről ne maradj le:

 


yperpérán

“A fiatalember kinyitotta szemét és feltekintett a lányra, aki fáklyával kezében aggódva térdepelt mellette a kicsiny földalatti üregben. Ismételten rácsodálkozott arra, mennyire nem illik erre a zord, sötét, lángoló világra. A bőre fehér volt, mint a hó, haja aranyló, mint a búzakalász, kíváncsi szemei pedig úgy fénylettek, mint a zafír. Éppoly élénk kéken tündökölt, mint az a kicsiny tengerszem, melyet utoljára látott a barlang sötétjében, mielőtt még magával ragadta csónakját a folyam. Nem értette, miként kerülhetett erre a rettenetes és kegyetlen vidékre egy ilyen csodás teremtés.

Szerette volna elvinni őt oda, ahonnét érkezett, oda, ahol süt a Nap, virágoznak a fák és ezer pillangó száll a rétek felett. Sajnos azonban már nem talált volna vissza. Pedig szerette volna meghálálni neki, amiért megmentette az életét, amiért kitartott mellette és küzdött érte, szembe szállva még a barbár demiurg hordával is, a néppel, akik között élt.

A fiatalember arra gondolt, hogy ez a lány éppolyan, mint egy törékeny hercegnő az ő világából. Egy hercegnő, aki oly csodaszép, hogy versengenének érte a kérők, egy hercegnő, aki egy nap akár uralkodhatna is és fényűzően élhetne, ha nem egy ilyen rettenetes és barbár világba vetette volna a végzete, ahol a föld alá kényszerülve kell tengődnie, megküzdve minden betevő falatért, rettegve az ezerféle lény támadásától.

Aztán eszébe jutott egy gondolat. A drágakövek miriádjai ezen a világon értéktelen kavicsokként hevertek a fekete porban, szikla is volt bőven ezen a vad vidéken, ahogy a föld ércei is bőséggel álltak rendelkezésére, ő pedig jól értett a kőműves és a kovács mesterségekhez, miként oly sok más egyébhez is. Arra ugyan még nem gondolt ekkor, hogy akár koronát is kovácsolhatna magának ezekből, de arra már igen, hogy ragyogó palotát építhetne a leány köré. Mi lenne, ha hálája jeléül elkényeztetné őt minden jóval? Mi lenne, ha biztonságot, jólétet és csillogást varázsolna köré?”

Tetszik? ÉRDEKEL a történet? Gyere és olvasd!
Most ingyenes!
Ide kattintva olvashatod!
Kérlek, oszd meg, ha tetszik, hogy minél többen élvezhessék! Köszönöm.


Olvasd ingyen: Az utolsó fénysugár

Megérkezett: Sanyi és a nők
 Fontos: Azáltal, hogy olvasod a történeteket, a beleegyezésedet is adod, hogy nem lopod el őket. Az ötletek és a történetek másolása tilos! Azok szerzői jogi védelem alatt állnak! Regényeim, írásaim ingyenesen olvashatóak, de csak a weboldalamon!

Kellemes olvasást kívánok!

Könyv-klub – ha már rajongó vagy!