Az utolsó fénysugár – DEDIKÁLVA!

 

2 970 Ft

Dedikált példány!
Szállítási költséget nem kell fizetned!

Lentebb olvashatsz még többet a könyvről!

Kattints a képre és olvasd el a fülszöveget!

Kategória: .

Termékleírás

Egy fiatalember, egy mutáns leány és egy különös lény barátságáról szól ez a különleges világban játszódó történet.

Fantasy, de mégse az! Több annál!

“Több ezer évet felölelő, monumentális regény-sorozat része ez, melynek minden egyes kötete önmagában is kerek egész regényt alkot. Minden könyv végére lezárom a nyitott kérdéseket, elvarrom az összes szálat, így a rengeteg bonyodalom után mindig garantált a happy end. Mivel pedig lényegében az Yperpérán legendája című monumentális történet része minden fantasy regényem, történetem, így a megkedvelt szereplőkkel újra és újra találkozhattok.” /Mandy Kristóf, az író/

Az utolsó fénysugár című regény főszereplője egy fiatalember, aki a fivéreivel sorsot húz, majd elindulnak három irányba. A kérdés, hogy három esztendő alatt ki viszi többre az életben. A fiatalember kilátástalannak tűnő helyzetbe kerül és már élni sincs kedve, így a tengerbe veti magát. Meg akar halni, de más sorsot szánt neki a végzete. Így jut el egy különös, de számára kezdetben nagyon rettenetes, sötéten lángoló világba és elkezdődnek hihetetlen kalandjai, melyek során sok izgalom és fordulat vár rá. Az elején majdnem bele is hal, de két segítője is akad. Az egyikük egy leány, akit azon a világon lenéznek, mutánsnak gondolván emberi külleme, szőke haja, kék szeme miatt. Másikuk pedig egy különös, szárnyas lény, aki váratlanul félholtan közéjük zuhan és aki kezdetben nem is sejti, hogy ki is ő valójában. Amikor megtudod, garantáltan meg fogsz döbbenni és tátva marad a szád!

Ezen az oldalon, fentebb, a Kosárba rakom gombbal könnyedén megrendelheted a teljes regényt, melyet most az író dedikál is neked!
Te már megvetted a karácsonyi ajándékot?
Vedd meg barátodnak, rokonodnak, vagy szerezd meg magadnak!

Ha az Yperpérán legendája című történetsorozat egyéb köteteibe is szeretnél beleolvasni:
Ízelítők