Barion Pixel

Még több élmény a Nyárra!

INGYENES történetek, melyek felfrissítenek!

Szeretnél INGYENES történeteket olvasni nyaralásod közben vagy a fárasztó munka szüneteiben, hogy feltöltődj? Szeretnéd, ha mosolyt csalnának az arcodra érdekes, fordulatos történetek? Szereted a romantika bizsergető pillanatait vagy a fantasy izgalmas fordulatait, netán valós úti kalandokat élnél át képzeletben?

Most hihetetlenül izgalmas KALANDOKAT élhetsz át!

Kaland, romantika, fantasy, rengeteg izgalom és fordulat vár!

Egy TELJES könyvet ingyen végigolvashatsz!

[mailpoet_form id=”44″]

Olvasóim írták:

“Minden van benne barátság, hűség, szerelem, lehet sorolni… Nagyon jók! Izgalmas, mindig történik valami váratlan.” /Sárszegi Jánosné/“Érdekes történetek, izgalmas, humoros, meghökkentő elgondolkoztató, komoly és könnyedebb témákat is egyaránt könnyen olvasható stílusban találunk estéről-estére a weboldaladon. A szereplőid jellemformálása életszerű, nem csak fekete, vagy fehér. A szereplőkkel együtt izgulunk a következő lépés miatt.” /Dobos Gyuláné/“Jól felépített, nagyívű és saját világot teremtettél meg, melyben a kalandtól, a krimitől az utazásokon át a szerelmi szál is képviseli magát, mindemellett az örök emberi értékeket is igyekszel beleszőni. Úgymint barátság, hűség, kitartás és összetartás, őszinteség, odaadás, bátorság, szeretet, szerelem, szenvedély, hit. Képi világod is részletes, leíró akár a krimit akár a fantasyt nézzük (ami számomra külön bónusz).” /Erzsébet/Add meg az email címed és Te is olvashatod!

[mailpoet_form id=”44″]

Szereted a KÖNYVEKET?

Gördíts lentebb!

Beleolvasnál a megjelent könyveimbe?

50%-os kedvezménnyel vennél belőlük?

Kuponkód: bonzo2019

Siess! A kupon csak 2019.06.15-ig érvényes!

Ne maradj le! – DEDIKÁLOM
– igazi, papír alapú könyvek (6 könyv és 8 minikönyv) –

KUPON használata:
– Kattints a könyvekre, olvass bele, válassz könyveket, tedd kosárba és add meg a kuponkódot, hogy 50% kedvezménnyel juss dedikált példányokhoz! – A rendelt könyvek 1-3 napon belül érkeznek!Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0