Barion Pixel

Ajándék – Lélekmelegítő történetek

Ajándéközön!
2 könyv + novellák INGYEN

Szeretnéd INGYEN elolvasni ezt a könyvet?

ifjúsági irodalom, ifjúsági könyvek fiúknak, ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, ifjúsági regények, legjobb ifjúsági könyvek

Csak add meg az email címed és már küldöm is a TITKOS linket!


Siess! Mert ez a lehetőség csak korlátozott számban lesz elérhető! Ha most nem kattintasz, talán többet nem is látod már ezt!

Még több infóra van szükséged? Bele olvasnál? Gördíts lentebb![mailpoet_form id=”1″]

Az első novella, amit elküldök, így kezdődik:

“A fiatalember elmélázva haladt felfelé a mozgólépcsőn. A folyamatos, monoton zúgás andalította érzékeit. Ez a nap is olyan volt, akár a többi a főváros egyhangú hétköznapjai közül. De ekkor… ekkor megpillantotta a leányt és… ”

Kaland, romantika, fantasy!

Két szív… két vonat…

A lány elgondolkozva üldögélt a vonaton, miközben tekintete előtt monoton zakatolással suhant tova a táj és úgy érezte, hogy vele együtt az élet is. Már kezdte feladni. Már egyre kevésbé hitt abban, hogy az igaz szerelem reá is rátalálhat. Pedig igazán kedves és üde teremtésnek tűnt. Egyetlen baj volt csak vele. Túl magasra tette a mércét. Egészen konkrét elképzelései voltak a nagy ő külleméről is. Őszintén szólva még mindig a szőke herceget várta, hiába cseperedett fel már igazi nővé. Azon a napon is ezen elmélkedve üldögélt a vonat egyik fülkéjében, miközben az, monoton zakatolt. Akkor először vezetett arra az útja, de nem számított aznapra semmi különlegesre.

Aztán egyszer csak a vonat lassított, majd pedig kerekei csikorogva torpantak meg. Beértek egy állomásra. A leány kíváncsian pattant fel és a túloldali ablakokhoz sietett. Szemeivel kíváncsian pásztázta a fel és leszálló utasokat. Közben eszébe jutott a hasonlat a vonatról és a sínekről. Milyen érdekes! Lám csak, az ő élete is csak halad előre, monoton zúgással egy jól meghatározott sínpáron futva. Időnként emberek szállnak fel az életébe. Némelyekkel még szót is vált, netán össze is barátkoznak, de aztán pár megállóval később különválik útjuk. Igen. Az élet is ilyen. Találkozások és búcsúzások sora. És sosem lehet tudni, ki fog felszállni a következő állomáson, ki csatlakozik hozzá, ahogy azt se, hogy ki lép ki az életéből, leszállva a vonatról.

A lány izgatottan figyelte a kint kavargó tömeget. „Talán most!” – gondolta – „Talán most megpillantom majd életem szerelmét. Mi-ért ne létezhetne az, akiért képes lenne megdobbanni a szívem? Hiszen oly régóta álmodok már róla. Léteznie kell!” – sóhajtott fel és úgy figyelte az embereket, mint aki egy régi, ismerős arcot keres. Lassan azonban elcsendesedett a peron. Már csak páran sétálgattak. Nyilván arra várakoztak, hogy a vonat újra lendületet vegyen és ők könnyekkel küzdve integethessenek szeretteiknek. A leány csüggedten tért vissza fülkéjébe és visszaroskadt a vonat puha ülésére. Már nem remélt semmit. Kezdte úgy érezni, hogy oktalan várja álmai hercegét. Arra gondolt, hogy talán bölcsebb lenne beletörődni, hogy az élet nem lányregény.

Alig ült azonban le, még jóformán ideje se volt arra, hogy úgy istenigazából nekikeseredjen, amikor váratlanul tőle jobbra, éppen az ablaka mellett, a párhuzamos síneken lassan melléjük gördült egy másik vonat…

Vajon rátalál a leány az igaz szerelemre? Vagy valami más, döbbenetes dolog történik vele?

Add meg az email címed és ezt is elolvashatod!

[mailpoet_form id=”1″]


Miről szólnak ezek a történetek?

Körbejártad már a világot és biztos vagy benne, hogy akkor az gömbölyű és henger nem lehet? Szerinted, aki a sötétségben lapul az biztos, hogy prédára leső vadász? De mi van, ha ő az üldözött? Megbízol az angyalokban és rettegsz a démonoktól? Úgy véled, hogy a hibáidért mások a hibásak? Jobb szerinted a holtaknak a sírban és ha valaki visszatérne, azt te megvetően zombinak neveznéd és sikoltva rohannál el azt gondolván, hogy emberhúst eszik? Neked hiába mondaná egy lidérc azt, hogy gazdám, kívánságod számomra parancs, mert azt hinnéd, hogy a lelked akarja? Elfeledted már a mesék és legendák világát és elhiszel mindent, amit hallasz? Számítanak a külsőségek és előítéletek alapján döntesz?


Ha igen, ha nem,
mindenképpen érdemes elolvasnod ezeket a szórakoztató, elgondolkodtató történeteket.
Legyél részese Te is a kalandoknak és engedd, hogy kiforduljon sarkaiból az egész világod!
Nézzük meg több szemszögből is a történeteket!


Kaland, izgalom, fantasy és sok tanulság!
Mert érdemes egy kicsit elgondolkodni és a dolgok mögé nézni.
Vesd le Te is a sztereotípiák, félelmek és hiedelmek béklyóit!
Kattints a gombra és Jó szórakozást!

[mailpoet_form id=”1″]

+ 1 regény INGYEN!

[mailpoet_form id=”1″]

Minden este folytatás! – regény, részletekben

yperpérán
Yperpérán legendája – regénysorozat

Tehát, ha megadod az email címed:
2 könyvet INGYEN elolvashatsz!

[mailpoet_form id=”1″]

+ elsőként kapod meg a legújabb novellákat 1 hónapig!

Baljós Árny a küszöbön

A leány szokatlan zajra ébredt. Először azt hitte, csak álmodta az egészet, de ahogy kinyitotta szemét, megpillantotta az ablak előtt elsuhanó árnyat. Félelem borzolta végig minden idegszálát, miközben eszébe jutott a bejárati ajtó. A nyári hőségben gyakran hagyták tárva-nyitva. Nem értett ezzel egyet, de hiába adott hangot félelmeinek minden nap. Édesapja csak legyintgetett, mondván, hogy biztonságos a környék, senki se próbálna meg betörni, nyugodtan alhatnak. És egyébként is. Mit vinnének el? A család az anyagi összeomlás peremén állt. Az egykor büszkeségre okot adó családi ház már egy omladozó szellemkastélyhoz hasonlított leginkább.

A leány sietve kelt fel és mezítláb, csendesen, lélegzetét visszafojtva osont szobája kitárt ajtaja felé. Nem emlékezett arra, hogy nyitva hagyta. Halkan lépdelt, lábujjhegyen. Nem mert villanyt kapcsolni. Dermesztő csend áradt szét. Óvatosan lépett ki, majd ijedten rezzent össze, meghallva a nyüszítést. A telihold sápatag fénye megvilágította a kutya rémült tekintetét, mely ettől csak még dermesztőbbnek hatott. Éppen egymás szemébe néztek. Az állat félelmében egészen a folyosó legtetejére húzódott fel. A leány jól tudta, hogy ha még egy ilyen nagy és ereje teljében lévő farkaskutya is így megrémült, akkor aztán igazán van ok a félelemre. A hátsó szoba ajtaja felé tekintett. Az is tárva-nyitva állt. Látta, hogy szülei odabent nyugodtan alusszák az igazak álmát.

Senki se rettegett rajta kívül. Senki se sejtette még a közelgő veszélyt. Letekintett a földszintre vezető kopár falú lépcsősoron, melyet lent, a szemközti ablakokon át beszűrődő fények még rémisztőbbé tettek. Leginkább az aggasztotta, hogy ha elindul, bármely pillanatban szembe találhatja magát a közelgő idegennel. Ki tudja ki lehet és milyen céllal érkezik?

Tudta azonban, hogy nem tétovázhat. Minden pillanat számított. Mélyet sóhajtott és minden bátorságát összeszedve sietős, puha léptekkel futott le a hideg, beton grádicsokon. Odalent meglebbentette haját a hűvös éjszakai szél, amint kilépett a lépcsőfordulóban. És akkor… akkor megpillantotta a sötét alakot, mely abban a pillanatban jelent meg a teraszon és már indult is felé. A bejárati ajtó tárva nyitva állt! Semmi se adott védelmet. Az otthon biztonsága nem létezett.

A leány riadtan, kapkodva ragadta meg az ajtót és egy gyors mozdulattal már be is csukta… de a kulcs… pedig számított rá. Azt hitte, csak el kell fordítania. Döbbent rémülettel látta, hogy nincs a zárban…Vajon mi lesz a leánnyal? És mi lesz a meglepő fordulat?

Add meg az email címed és ezt is elolvashatod!

[mailpoet_form id=”1″]

A tűzisten

A nevem Lidaron
Feladatom a szolgálat és a kívánságok teljesítése. Pár hónapja még a lidércek szokásos életét éltem. Fel-alá cikáztam az égen, fénylő csillaggá változva gazdám parancsszavára és hoztam-vittem, amit csak kért. Azt hiszem, a szerencsésebb lidércek közé tartoztam. Panaszra ugyanis egyáltalán nem volt okom mellette. Semmi olyat nem parancsolt, semmi olyat tennem nem kellett, ami miatt a pokolra kellett volna kerülnöm.

Aztán egy napon… azaz inkább éjjelen, mire felocsúdtam… mégis ott álltam a kénköves pokol kellős közepén. Vagy legalábbis… ahogy körbetekintettem… az a feketén kavargó lángoló égbolt, a puszta és kietlen, halott világ… mégis mi más lehetett volna ez a hely, ha nem maga a pokol? Így kezdődött a történetem.

Az igazi döbbenet azonban csak ezután következett. Hamarosan új gazdát kaptam a sorstól. Mondanám, hogy nem volt rossz ember, de valójában egyáltalán nem ember volt, még ha igyekezett is éppúgy kinézni. Pirospozsgás arcával, vörös hajával, látványosan elütött a vidék fekete és csuklyás, különös figuráitól. Ránézésre jámbor, jóravaló embernek tűnt… csakhogy ő is lidérc volt, akárcsak én. Sosem gondoltam volna, hogy egyik lidérc lehet gazdája a másiknak. Velem mégis ez történt. És attól a naptól, illetve éjszakától kezdve ezen a különös, feketén lángoló világon éltem és követtem őt. Ez az én történetem. Így jutottam hát el Yperpéránba, a birodalomba, mely már addigra nem létezett. Suttogtak még az árnyak valami királyféléről, de már rég nem látta őt senki, így a birodalma se létezett máshol, csak a szívekben. Sokan hitték még, hogy visszatérhetnek azok az idők, ahogy a király is, de úgy tűnt, ez lehetetlen.

Bár szabad lehettem volna! Bár ne kellett volna folyton másokat szolgálnom. Az erőmmel, a képességemmel bármit elérhettem volna. Tudtam, éreztem ezt. Éreztem, hogy többre lennék hivatott. Sokkalta többre. Csakhogy engem kötött a lidércek átka. Nem tehettem semmit ellene. Azt hittem, nincs más választásom. Azt hittem, szolgálnom kell, amíg csak élek. De aztán… egyszer csak jött az a pillanat és felvillant bennem egy ötlet. Döntésem pedig gyökeresen megváltoztatta az életem.

Vajon miként szabadul fel rabságából? Vagy valami egészen más, váratlan fordulat következik?

Add meg az email címed és ezt is elolvashatod!

[mailpoet_form id=”1″]

Akarom az összes történetet![mailpoet_form id=”1″]

A 6. könyvemet MOST teljes mértékben INGYENESEN olvashatják, akik feliratkoznak!Fontos: Feliratkozást követően egy csoport Titkos linkjét küldöm el,
ahol ízelítők és kulisszatitkok mellett
az INGYENES könyvek és történetek linkjeit is közzéteszem ebben a hónapban, napról-napra.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0