Barion Pixel

Részletek a könyvből:

A kezdet...

“Ahogy teste hanyatt fordulva a hóba mélyedt, csak nézte-nézte az arcába hulló fehér pelyheket, melyek bőréhez érve, mint könnycseppek gördültek alá arcán. Egy idő után már nem érzett semmit. Már nem fázott többé. Pupillái lassan, ahogy távozni kezdett szívéből a lélek, tágra nyíltak. Akkor látta meg a lányt, aki fölé hajolt. Haja az arcára omlott, megfagyott bőre azonban már nem érzett semmit.”

Később...

“Amikor magához tért, egy szoba közepén, takarókra borított szőrmén feküdt, mellette egy kandalló égett. Lángjainak fénye táncolt tekintetében, lassan élesztve újjá testében az életet. Egy leány lágy, suttogó hangját hallotta. Fölé hajolt és egy ronggyal sietve, de óvatosan seperte le róla az olvadó havat. Akkor eszmélt rá arra, hogy teljesen mezítelen. Fáradtan hunyta be szemeit.”

“– Ugye sietsz majd utánam? – kérdezte a leány suttogva, de a férfi nem hallotta szavát. Figyelmét elterelte a leány aranybarna, hullámos, vállig érő haján sziporkázó Hold sápadt fénye. Olyan volt, mint egy éji tündér, egy álomból előlépő jelenés. Már, amikor ápolta őt, akkor is feltűnt neki, hogy milyen különlegesen fehér és puhának tűnő a bőre, de most, ahogy nézte, kedve támadt megérinteni. Óvatos, lassú mozdulattal letörölt egy alágördülni készülő könnycseppet, miközben a varázslat teljesen magával ragadta. A leány ekkor megfogta a kezét és továbbvezette, miközben behunyta szemeit és élvezte, ahogy a forró érintésbe simul az arca. Aztán érezte, hogy a férfi ujjai már fürtjeivel játszanak, majd lentebb ereszkednek mezítelen vállára. Mindketten megfeledkeztek mindenről, minden szörnyűségről, ami velük addig történt. Még arról is, hogy a veszély még nem múlt el, hogy bármely pillanatban rájuk találhatnak.”

Rendeld meg ezt a romantikus könyvet MOST akciós áron!

Rendelhetsz hozzá rendkívüli kedvezménnyel egy novelláskötetet is!

SŐT! Most rendelhetsz hozzá egy 3 könyvből álló romantikus csokrot is!

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0