aszf

Adatvédelem

 

Amikor a regenyeim.hu szolg√°ltat√°sait ig√©nybe veszi, egy√ļttal saj√°t adatait is √°tadja. Ennek egy r√©sze automatikusan (IP c√≠m, b√∂ng√©szŇĎ t√≠pus), m√°s r√©sze pedig az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°val (ŇĪrlap kit√∂lt√©se) ker√ľl √°tad√°sra. Az √Ėn szem√©lyes adatait a weboldal tulajdonosa t√∂rv√©nyesen √©s tisztess√©gesen kezeli, a hat√°lyos jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°sokat betartva √©s a nemzetk√∂zi adatv√©delmi norm√°k √≠rott √©s √≠ratlan szab√°lyait k√∂vetve.

Adatvédelmi irányelvek

A¬†regenyeim.hu – szem√©lyes adatok v√©delm√©hez fŇĪzŇĎdŇĎ alkotm√°nyos alapjog alapj√°n – a felhaszn√°l√≥k adatainak v√©delm√©t minden alkalmaz√°sn√°l, elj√°r√°sn√°l √©s adat√°tviteli, t√°rol√°si m√≥dszern√©l szem elŇĎtt tartja. Ez alapj√°n mindenki maga rendelkezik szem√©lyes adatainak felt√°r√°s√°r√≥l √©s felhaszn√°l√°s√°r√≥l.

Szem√©lyes adat minden olyan adat, amely alapj√°n a Felhaszn√°l√≥ k√∂zvetve, vagy k√∂zvetlen√ľl azonos√≠that√≥, k√ľl√∂n√∂sen a n√©v, lakc√≠m, azonos√≠t√≥ jel, email c√≠m.

Nem ker√ľl √°tad√°sra harmadik f√©lnek olyan inform√°ci√≥ – a felhaszn√°l√≥ belegyez√©se n√©lk√ľl -, amibŇĎl a felhaszn√°l√≥ szem√©lyazonoss√°ga hitelt √©rdemlŇĎen helyre√°ll√≠that√≥. A felhaszn√°l√≥k adatait minden esetben megŇĎrizz√ľk, √©s mindent megtesz√ľnk szerkesztŇĎs√©gi, marketing √©s technikai r√©szrŇĎl is az adatok biztons√°g√°nak √©rdek√©ben. Felhaszn√°l√≥ink szem√©lyi adatait nem fenyegeti vesz√©ly az oldalak megtekint√©sekor.

A¬†regenyeim.hu kijelenti, hogy az adatb√°zis√°ban megl√©vŇĎ adatokat kiz√°r√≥lag k√∂zvetlen √ľzletszerz√©si c√©lra, statisztikai kimutat√°sok k√©sz√≠t√©s√©re haszn√°lja e c√©lok megval√≥sul√°s√°hoz sz√ľks√©ges ideig. A kezelt adatokat kiz√°r√≥lag az adatkezelŇĎ, illetve az adatfeldolgoz√≥ √©rintett alkalmazottai (√©s a k√∂nyvelŇĎ) ismerhetik meg, azokat a¬†regenyeim.hu harmadik szem√©lynek nem adja √°t. A Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott szem√©lyes adatokat a felhaszn√°l√°s c√©lj√°nak megszŇĪn√©se vagy a Felhaszn√°l√≥ k√©r√©se eset√©n a¬†regenyeim.hu az adatb√°zis√°b√≥l t√∂rli.

A Felhaszn√°l√≥ √°ltali adatszolg√°ltat√°s √∂nk√©ntes. A Felhaszn√°l√≥ a¬†regenyeim.hu szolg√°ltat√°sainak ig√©nybev√©tel√©vel hozz√°j√°rul√°s√°t adja a szem√©lyes adatok fent meghat√°rozott felhaszn√°l√°s√°hoz. A Felhaszn√°l√≥nak jog√°ban √°ll b√°rmikor k√©rni szem√©lyes adatainak t√∂rl√©s√©t az adatb√°zisb√≥l, jog√°ban √°ll tiltakozni az adatkezel√©s ellen, amely sikertelens√©ge eset√©n az adatkezelŇĎ d√∂nt√©s√©vel szemben 30 napon bel√ľl b√≠r√≥s√°ghoz fordulhat.

A regenyeim.hu a Felhasználó kérésére a regenyeim.hu által kezelt személyes adataival kapcsolatban a regenyeim.hu tájékoztatást ad, illetve azokat a Felhasználó kérésére módosítja.

A regisztr√°ci√≥val vagy √ľzenetk√ľld√©ssel a felhaszn√°l√≥ kifejezetten hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a felhaszn√°l√≥ adatait az √územeltetŇĎ az adatb√°zis√°ban r√∂gz√≠tse, azokat kezelje tov√°bb√° piackutat√°si √©s k√∂zvetlen √ľzletszerz√©si c√©lb√≥l felhaszn√°lhassa. A¬†regenyeim.hu a felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik f√©lnek azokat nem adja √°t. Az elŇĎbb √≠rt adatfelhaszn√°l√°s k√∂r√©be tartozik az is, hogy a regenyeim.hu a felhaszn√°l√≥ e-mail c√≠m√©t felhaszn√°lva a felhaszn√°l√≥val k√∂zvetlen megkeres√©s m√≥dszer√©vel rekl√°mot (pl. h√≠rlevelet) k√∂z√∂l. A felhaszn√°l√≥ az elŇĎbb √≠rt k√∂zvetlen megkeres√©s m√≥dszer√©vel t√∂rt√©nŇĎ rekl√°m k√∂zl√©shez a port√°lon val√≥ regisztr√°ci√≥val kifejezetten hozz√°j√°rul.

A felhaszn√°l√≥ kijelenti, hogy a fent √≠rt adatkezel√©s, adatfelhaszn√°l√°s, k√∂zvetlen megkeres√©s m√≥dszer√©vel t√∂rt√©nŇĎ rekl√°m k√∂zl√©s vonatkoz√°s√°ban adott kifejezett √©s egy√©rtelmŇĪ hozz√°j√°rul√°sa √∂nk√©ntes, valamint a hozz√°j√°rul√°s√°t a megfelelŇĎ t√°j√©koztat√°s, inform√°ci√≥k birtok√°ban adja meg.

A felhaszn√°l√≥ tudom√°ssal b√≠r arr√≥l, hogy a hozz√°j√°rul√≥ nyilatkozat√°t b√°rmikor korl√°toz√°s √©s indokol√°s n√©lk√ľl az √územeltetŇĎvel √≠r√°sban k√∂z√∂lve visszavonhatja, mely esetben a felhaszn√°l√≥ adatai t√∂rl√©sre ker√ľlnek √©s a felhaszn√°l√≥ r√©sz√©re k√∂zvetlen megkeres√©s m√≥dszer√©vel rekl√°m nem ker√ľl k√∂zl√©sre.

Technikai tudnivalók

A Felhaszn√°l√≥ a¬†regenyeim.hu szolg√°ltat√°sainak ig√©nybev√©tel√©vel hozz√°j√°rul√°s√°t adja a szem√©lyes adatok fent meghat√°rozott, korl√°tlan idejŇĪ felhaszn√°l√°s√°hoz. A Felhaszn√°l√≥nak jog√°ban √°ll b√°rmikor k√©rni szem√©lyes adatainak t√∂rl√©s√©t az adatb√°zisb√≥l, valamint jog√°ban √°ll tiltakozni az adatkezel√©s ellen. A l√°togat√≥knak a felhaszn√°l√°si felt√©telekhez kell tartania mag√°t. Adatkezel√©si k√©rd√©seivel, v√©lem√©ny√©vel forduljon hozz√°nk bizalommal!

Adatkezelés nyilvántartási számok: NAIH-60908/2012.; NAIH-60909/2012.; NAIH-60910/2012.; NAIH-60911/2012.