Barion Pixel

Blog5 – Kis kitérő a jelenbe

Elnézést, hogy este nem írtam meg a napi blogot és most, hajnali 5-kor teszem, de zajlik az élet, íródik a legújabb regényem. Sajnos nem a képzeletemben, nem is a gépen, hanem az életben és még át is kell élnem. Nem volt kellemes a nap, de jó dolog is történt. Megérkezett az új könyvem a nyomdából.

Elkezdhettem dedikálni, csomagolni. Sajnos közben kiderült, hogy nincs elég borítékom, így lesz egy plusz köröm a postára, de ez részletkérdés. Nagy az örömöm, mert legújabb könyvemet, az 5.-et nagyon sokan megrendeltétek úgy, hogy még csak a borítót láthattátok és türelmesen vártatok rá úgy, hogy elég sokáig tartott mire a nyomdából megérkezett.

A címe: Lebilincselő történetek

Romantikus és egyéb, pasikkal, párkapcsolatokkal kapcsolatos történeteimet szedtem csokorba. Van benne bőségesen szerelmes történet, de van vicces, sőt tanulságos is.

Sajnos idén a boltokba már nem tudott a többi könyvem után menni. A Libri és a Líra már nem fogad több könyvet. De érthető is. Hisz elkezdődött már a december. Mire odaért volna… kicsit sokat késtem vele, de azért büszke vagyok, hogy össze tudtam állítani. Tördelés, borító, minden meglett november elejéig, ameddig a nyomda anyagot fogadott az idén. Volt egy kis csúszás is, ami kedvezett nekem. Nem volt ugyanis megfelelő papír időben a regényekhez. Így azonban 10.-éig volt időm alaposan átnézni, újraolvasni az egészet. Remélem semmilyen hiba nem maradt benne és élvezni fogjátok. Nagyon igyekeztem. Fogadjátok szeretettel!

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0