Folytatás: A folyó + egyéb jelenetek

A folyó – folytatás 7.

Szíve erre hirtelen lelassult és nagyokat, mélyeket kezdett verni. Ekkor minden sejtjéből egyszerre szabadult fel az ősi vér, melyet fogalma se volt honnét örökölt. És ez a mélykék vér elárasztotta ereit és átitatta egész testét. Az átváltozás kegyetlenül égető kínja keveredett a fuldoklás kétségbeesésével, miközben bőrének színe pillanatok alatt feketévé változott, ökölbe szorított kezének ujjaiból pedig kivágódtak hegyes karmai önnön húsába mélyedve.

A történet folytatódik! Csak rajongóknak!

Ide kattintva olvashatod ingyen: A folyó (a teljes, rövid történet – naponta kerül fel)


Külön jó a regényeimben ez a cinkosság az olvasóim közt, hogy minél többet olvasott el valaki, annál több olyan dolgot tud, ami sokáig nincs kimondva, de egyre jobban sejthető. Titkok, amikről csak azok tudnak, akik már belemerültek az olvasásba.


Az el NEM lopott gyémánt

A véletlen, avagy a Sors, de leginkább egy különleges ékkő, a színét változtató kaméleon-gyémánt hozza össze e történet szereplőit, megindítva egy megállíthatatlannak tűnő lavinát.
Rendelhető!
info@regenyeim.hu

A képen az én kezem van, benne a szótárral… az a jelenet, amikor felszállva a buszra, leszólított és mellém ült Vaszilij…. aztán a nyomkövetőt a szótárba csúsztatta miközben beszélgetek vele. Vaszilijt levágtam a képről, nehogy feldühödjön. 🙂
Hétfőn jelenik meg a könyv!
Kérsz egy példányt?
Jelezd gyorsan, mielőtt elkapkodják!


Részletek:

– Ugye tudod, hogy ez mit jelent? – kérdezte a fiatalember a lánytól. Bár, valójában ő már egyáltalán nem volt fiatal, ahogy egyikük se. Több száz év kötötte már őket egymáshoz, összefonva sorsaikat.
– Igen, tudom. – felelte dermedten a lány. – Ha ez igaz, ha valóban ő az, márpedig ő az… hiszen a jelleme és a külleme is kétségkívül éppolyan… szóval igaza lesz a mesternek, és nem fogjuk tudni megállítani, ahogy annak idején se sikerült.
– Nem! Én nem erre gondolok, hanem arra, hogy sokkal több figyelmet igényel majd. Annak idején azért gyakran hallgatott ránk és bízott is bennünk. Ha odafigyelünk, ha jobban vigyázunk rá…
– Gondolod, hogy rajtunk múlt?
– Nem ezt mondtam. De már eléggé kiismertük. Csak mi tudjuk megakadályozni, hogy a mesternek igaza legyen. Ezúttal nem veszíthetjük el őt.
– És mikor fedjük fel előtte, hogy ki ő valójában?
– Mielőbb. – felelte a király – Legjobb, ha azonnal megtesszük. Gyere! Menjünk is azonnal.

Érdekel a teljes történet?
Figyeld a weboldalam! Naponta teszem fel az újabb és újabb történeteket.

Nem hitte, hogy ilyen könnyen elkapják. Még sokat kellett volna tanulnia és gyakorolnia, mielőtt valós helyzetben teszi próbára magát. Asté azonban ennél sokkal vakmerőbb és felelőtlenebb volt. Azt gondolta magáról, hogy már elég ügyes és okos. És addig úgy tűnt, hogy valóban az is. Ezért aztán nem csoda, ha ismét úgy döntött, hogy a paranccsal mit se törődve, óvatosan lemaradva elszakad a rependátorok, azaz a kúszó felderítők csapatától, eltérve az eredeti tervtől. Megsejtette ugyanis, hogy az ellenség már vár rájuk és egyenesen a csapda felé haladnak. Persze szólhatott volna a többieknek, de ezúttal ezt nem tudta megtenni. Nem csak azért, mert az első perctől kezdve úgy épült be közéjük, mintha néma lenne. Nem kockáztathatta ugyanis azt meg, hogy a hangjáról felismerik, hogy ő a hercegnő. Miután észrevette, hogy a vesztük felé haladnak a csalitos árnyai közt megbújva, szólhatott volna nekik, még ha ezzel fel is fedte volna kilétét. Volt azonban egy ennél komolyabb gondja is. Nem is oly rég egy megbicsakló tőr olyan szerencsétlenül futott az állába, nyelvét átdöfve, hogy ez lehetetlenné tett minden beszédet. Rosszullét is környékezte, de ha már ott volt… ha már belekeveredett ebbe az egészbe, akkor végig akarta csinálni. Amikor pedig látta, hogy a többiek hibáznak és a vesztükbe tartanak, sietve maradt le és vett másik irányt. Azt gondolta, hogy talán egyedül is megmentheti Phosphort. Nem sejtette, hogy a fogoly egyáltalán nem akarja, hogy megmentsék. Azt pedig még kevésbé gondolta volna, hogy éppen ő maga volt az, aki ezt az egész zsarolást kitervelte. Az élete vagy a határvidék. Ez volt a tét.

Érdekel a teljes történet?
Figyeld a weboldalam! Naponta teszem fel az újabb és újabb történeteket.

A kávézó egyik asztalánál egy feltűnően csinos leány üldögélt egyedül, magányosan. Elgondolkodva kóstolgatta a süteményt, melyet nemrég hoztak ki neki. Ez már nem az első volt. Úgy tűnt, édességbe próbálja fojtani bánatát. Nagy, barna, enyhén mandulavágású szemeivel szomorúan tekintgetett az újabb és újabb, betérő vendégekre. Mintha várt volna valamit, valakit. Valójában azonban a férfi már megérkezett. Ott ült, nem messze tőle. Egy szépen zöldellő műnövény levelein át feltűnés nélkül figyelemmel tudta kísérni minden mozdulatát. Jól látta azt is, hogy most, miközben egy nővel kávézgat, már nem viseli a jegygyűrűt, mely pár perce még, amikor az egyik kereszteződésnél az utolsó pillanatban visszarántotta a váratlanul érkező busz elől, akkor még az ujján volt. A férfi akkor elmormolt egy köszönömöt, de több figyelemre nem méltatta a lányt.

Érdekel a teljes történet?

Jól kezdődik, nem igaz? Ez egy novellám eleje, ami szintén hamarosan érkezik. :) Először ezt is ingyenesen teszem majd közzé a weboldalamon. Figyeljétek, mert minden nap kerül fel valami új, tehát ez is hamarosan sorra kerül.

 

Az éjszaka kellős közepén arra ébredsz, hogy valaki matat a konyhában. Kimész és egy igen jóképű, de idegen pasit találsz ott, aki mosogat. Mit teszel?
A pasik vegyék úgy, mintha azt kérdeztem volna, hogy jó nő, akit nem ismernek.
http://regenyeim.hu

Jól kezdődik, nem igaz? Ez egy regényem eleje, ami szintén hamarosan érkezik. Először ezt is ingyenesen teszem majd közzé a weboldalamon. Figyeljétek, mert minden nap kerül fel valami új, tehát ez is hamarosan sorra kerül.

Ez egy másik szálon induló regénysorozat... a mi világunkban, nagyjából a jelenünkben játszódik... de mondanom se kell, hogy ez a szál is belefut az Yperpérán legendájába. Bár ekkor már nem létezik a birodalom, csak a szívekben.

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!
Tekintsd meg az alábbi posztokat és kommentelj!

Leave a Comment

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0