Ha új vagy…

Az Yperpérán egy sorozat, melynek azonban minden egyes kötete önmagában is kerek egész történet. (Bizonyos kötetek több kisregényből állnak, melyek külön-külön is kerek egészek, de összefűzve kiadnak egy teljes kötetet.) Valójában a köteteket az internet miatt szabtam kisregényekké, mert a rövidebbeket a neten könnyebb elolvasni. A teljes történet több ezer évet ölel fel, de azért igyekeztem, hogy minden érthető és áttekinthető legyen. A több ezer év ellenére is több olyan szereplő van, akik mindegyik kötetben szerepelnek.

A regénysorozat közzétételét nem az elejétől kezdtem, hanem egy olyan kötettel, melyet a legkritikusabbnak, legdurvábbnak véltem. Arra voltam kíváncsi, hogy milyen lenne a fogadtatása. Így elsőként a Végzetes átváltozás I. című történetet, azaz kisregényt tettem közzé ingyenesen. Miután ennek hatalmas sikere volt, jött ennek a folytatása, a II. kisregény. Ezt követően igen sok olvasóm jelezte, hogy nagyon kíváncsiak az egyik szereplő múltjára, arra, hogy került a történetbe. Ekkor visszatértünk több száz évvel a múltba és közzétettem az Utolsó fénysugár című történetet. (Ez akkora sikert aratott, hogy ezt követően a rajongók kérésére ez a nyomdába ment. Az eleje önmagában kerek egész kisregény.) Aztán visszatértünk a Végzetes átváltozás folytatásához, a III. részhez. Miután mindhárom rész felkerül, még egy ideig ingyenesen olvasható volt, majd a II. és III. részt levettem és csak az I. rész maradt fent, mely mint írtam, önmagában kerek egész. Aztán ez megjelent minikönyvként. Már rendelhető. Címe: Phosphor – Az új élet

Hogy milyen sorrendben érdemes olvasni?

Akik könnyed olvasmányra vágynak, ők jobb, ha Az utolsó fénysugárral kezdenek. Akik komolyabb izgalmakat is elbírnak, nekik ajánlom a Végzetes átváltozás című könyvet. Bármelyikkel is kezditek, csak e kettő elolvasása után javasolt A király NEM sötét paraszt című regény, mely már a 20. században játszódik.

Eddig a teljes történetből három időszakot emeltem ki. Egyik a közepéből van (Végzetes átváltozás, és kicsit később a Dermedt vágyak). A másik több száz évvel korábban (Az utolsó fénysugár) A harmadik pedig pár ezer évvel később (A király NEM sötét paraszt)

Azért emeltem ki a teljes történet különböző pontjairól köteteket, mert az olvasók kérték. Folyamatosan beszélgettem az olvasókkal és számított, hogy miről szeretnének legközelebb olvasni. Ahogy ezentúl is számít. Ha valakit megkedveltek, a következő kötet könnyen lehet, hogy annak múltja vagy jövője lesz, igény szerint. A több ezer év sztorija ugyanis már kész, csak be kell gépelni, mert amikor írtam, még papírra vetettem a sorokat, úgyhogy egy sok-kilós bőröndöt cipelek mindenüvé.

Ha az egyik kisregény megtetszett, biztos, hogy mind tetszeni fog, mert a stílus ugyanaz és garantált, hogy mindig sok a fordulat, a meglepetés. Azt mondják az olvasóim, hogy sosem lehet unatkozni. Ráadásként pedig még a közzététel folyamán beszélgetni is lehet velem róla, mint egy könyvklubban.

Összefoglaló időrendben:

Végzetes átváltozás I.
– főhősünk, Phosphor elindul 18 évesen, majd történik vele valami…
– Közel egy év telik el, december vége lesz


Végzetes átváltozás II.
– elindul 19 évesen februárban, a folyón át a palotába megy… megmentik
– pár hét telik el

Végzetes átváltozás III.
– ez részben fedésben van a II. résszel
– pár hét telik el

Dermedt vágyak I.
– főhősünk vissza akar menni az anyjához
– tavasszal történik, de leesik a hó

Az utolsó fénysugár
– visszaugrottunk egyik szereplőnk múltjába
– sok száz évvel korábbra – már KÖNYVben kapható!

A király NEM sötét paraszt
– másik főhős, aki nem emlékszik semmire
– pár ezer évvel később történik

A legdrágább kincs a világon – minikönyv

– Az utolsó fénysugár című történet eleje. Önmagában is kerek egész. Egy fiatalembert végzete egy különös vidékre vezet, ahol megismerkedik egy lánnyal, aki megmenti az életét, majd saját népével is szembefordul érte. Vajon sikerül megmentenie a férfit? Vagy éppen a fiatalember fogja majd megmenteni őt? És ki lesz a harmadik főhős a történetben? Vajon segíti majd őket, vagy csak megnehezíti életüket? Sok kaland és izgalom! Kellemes olvasást kívánok!


Képzeld el, hogy egy olyan törzsben élsz, mely rettegve él a föld alatt, félve a vadaktól. Nincsenek férfiak csak egy vén és öreg vezér maradt. A túlélésért kell küzdenetek és csak lopva merészkedtek a felszínre élelemért. Már nem számít más, csak a túlélés és a hús… És mintha mindez még nem lenne elég baj, képzeld el, hogy mutánsnak neveznek téged, mert más a külsőd, kék szemed van és szőke hajad és ezért téged küldenek ki a leggyakrabban vadászni. És képzeld el, hogy egy nap érkezik egy hozzád hasonló idegen. Képzeld el, hogy te találsz rá vérbe fagyva a rengetegben. Hazaviszed életed kockáztatásával? De mi van, ha a többiek meg akarják majd enni, ha meglátják?

Vajon, hogy menti meg a lány a fiatalembert? Egyedül is képes lesz rá, vagy lesz segítsége? Lehetséges, hogy végül a fiatalember menti meg a lányt?
Érdekel a történetük?
Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0