Barion Pixel

izgalmas könyvek: kalandregények – fantasy sorozatok – szerelmes könyvek

Ezen az oldalon sok-sok történetet, novellát, kisregényt INGYEN olvashatsz MANDY KRISTÓF író sorozatából, könyvei pedig gyakran igen akciós áron vásárolhatóak a regenyeim.hu Webáruházában. Érdemes figyelned a REGENYEIM.hu weboldalt. Ha pedig fel is iratkozol, az új történeteket elsőként olvashatod ingyen!Érdekelnek az akciós könyvek? Vásárolnál online? Tekintsd meg az alábbi könyveket, olvass bele!Mandy Kristóf eddig megjelent fantasy könyvei:

 • Smaragdszín öntudat (mini)
 • Az utolsó fénysugár
 • A legdrágább kincs a világon (mini)
 • Végzetes átváltozás
 • Phosphor – Az új élet (mini)
 • Dermedt vágyak I. (mini)
 • Dermedt vágyak II. (mini)
 • A király nem sötét paraszt

Mandy Kristóf eddig megjelent kalandos történetei:

 • Lélekmelegítő
 • Az el NEM lopott gyémánt

Mandy Kristóf eddig megjelent romantikus könyvei:

 • Lebilincselő történetek
 • Sanyi és a nők (mini)
 • Végzetes csók (mini)

Kérsz emailben INGYENES történeteket?


[mailpoet_form id=”8″]

Végzetes átváltozás - izgalmas könyvek, kalandregények, angyalos könyvek, angyalos sorozatok, legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek Az utolsó fénysugár - angyalos könyvek, angyalos sorozatok, ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, romantikus fantasy könyvek, legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek, A király NEM sötét paraszt - romantikus fantasy könyvek, legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek Phosphor: Az új élet - izgalmas könyvek, kalandregények, A legdrágább kincs a világon - angyalos könyvek, angyalos sorozatok Dermedt vágyak I. - ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, Dermedt vágyak II. - romantikus fantasy könyvek, legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek, legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi sorozatok Smaragdszín öntudat - legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi sorozatok Végzetes csók - ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, könyvek lányoknak, romantikus könyvek toplista, szerelmes könyvek

Lélekmelegítő történetek - ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, izgalmas könyvek, kalandregények, Lebilincselő történetek - ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, könyvek lányoknak, romantikus könyvek toplista, szerelmes könyvek Az el NEM lopott gyémánt - ifjúsági könyvek lányoknak, ifjúsági könyvek toplista, izgalmas könyvek, kalandregények, könyvek lányoknak, romantikus könyvek toplista, szerelmes könyvek
Angyalos könyvek, angyalos sorozatok

Szereted az angyalos könyveket, angyalos sorozatokat? Akkor ezek a történetek, könyvek épp Neked valók telis-tele kalanddal, romantikával és misztikával. Melyiket válaszd elsőként az angyalos könyvek közül? Ha nem félsz és valami különlegesre vágysz, ajánlom a Végzetes átváltozás című regényt.
Ifjúsági könyvek lányoknak, romantikus fantasy könyvek, szerelmes könyvek

Szereted a romantikát a kalandos, szerelmes könyveket? Imádod a fantasyt is és szívesen olvasol romantikus fantasy könyveket? Ha különleges szerelmi történetre vágysz, akkor kezd Az utolsó fénysugár című regénnyel!
Izgalmas könyvek, kalandregények

Mandy Kristóf könyvei, történetei kétféle sorozatba tartoznak. Vannak fantasy történetek és vannak olyanok, melyek a kalandregény-sorozat részei. Ha szereted az izgalmas könyveket, kalandregényeket, és valami igazán különlegesre vágysz, ajánlom Az el NEM lopott gyémánt című regényt elsőként.
Angyalos sorozatok, legjobb fantasy sorozatok

Szereted a sorozatokat? Akkor az Yperpérán legándája című történetért Te is rajongani fogsz. Válaszd ki bármelyik könyvet a sorozat tagjai közül, kedveld meg szereplőit és olvass még többet róluk! Ez a legjobb dolog a sorozatokban. Sose kell szomorkodni amiatt, hogy vége van. Igaz, az egyes regények önmagukban kerek egészek és lezárulnak, de máris rengeteg kötet, rengeteg kaland jelent meg ugyanazokkal a szereplőkkel. Olvasd a weboldalon az angyalos sorozatok legújabb tagjának, az Yperpérán legendájának köteteit! Ez lett a legjobb fantasy sorozatok egyike idén.
Legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek

Melyek lesznek 2019 végére a legjobb fantasy sorozatok, legjobb fantasy könyvek? Ezt, az eladások alapján már sejteni lehet. Az Yperpérán legendája című sorozat biztos, hogy köztük lesz. Neked melyik a kedvenced?
Ifjúsági könyvek toplista, romantikus könyvek toplista

Segíts, és év végéig állítsuk össze közösen a toplistát! Nyerj Karácsonyra! A lista élén lévő könyveket ki fogom sorolni. Figyeld a weboldalt!
Legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi sorozatok

Az Yperpérán legendája című könyvsorozat eddig megjelent köteteiből még nem tűnik ki látványosan, hogy ezek egy nagy, sci-fi történet részei. Eddig a fantasy világ oldaláról közelített az író, de egyes köteteiben már megindultak a sci-fi sorozatokra jellemző űrhajók. Így lesz ez a sorozat hamarosan és szinte észrevétlenül a legjobb sci fi sorozatok, legjobb sci fi könyvek egyike.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0