Kalandregényem titka! – 1.

Mi kellett ahhoz, hogy igazán izgalmas regényt írhassak?

Mindenekelőtt vegyünk egy különleges helyszínt és hozzá néhány érdekes karaktert. Ezt követően nincs más dolgunk, mint a szereplőket összeengedni. Találkozásaikból, jellemeik, álmaik, céljaik különbségeiből máris kialakul egy fordulatos és izgalmas kalandregény.
1. A helyszín
A történet helyszínéül a vadregényes Ukrajnát és Moldáviát választottam és végig is utaztam az útvonalon, hogy minél valósághűbb történetet írhassak. Igaz, az írói fantázia alaposan kiszínezte, de az olvasók akár el is hihetik, hogy mindez megtörténhetett.
Azért, hogy minél izgalmasabb legyen a regény, igen kevés pénzzel indultam neki az útnak, de végül sikeresen eljutottam Odessáig és még épségben vissza is értem. Útközben még Transznyisztrián is átutaztam, mely egy “független állam”, amolyan kommunista kövület, saját pénzzel és katonasággal. Ez a Dnyeszter-menti Moldáv Köztársaság a Szovjetúnió felbomlása után az önállósodó Moldáviától elszakadt keskeny földsáv a Dnyeszter folyótól keletre. Úti élményeim, tapasztalataim, mind megjelennek a regényben.
Az önmagában is izgalmas úti élményeket még izgalmasabbá teszi néhány különleges és szerethető karakter és egy legalább annyira különleges gyémánt, a kaméleon-gyémánt, mely képes a színét változtatni. És igen, valóban létezik ilyen gyémánt!
A valós helyszínnek és a sok váratlan fordulatnak köszönhetően az olvasókat magával ragadja a történet és szinte úgy érezhetik, ők élték át mindazt a sok kalandot, melynek a főszereplő, egy egyszerű utazó a részese lett.
Ajánlom mindenkinek ezt a regényem, mely idén ingyenesen olvasható az alábbi linken:

http://regenyeim.hu/kalandregeny1.php

 

Ha neked is tetszik, az alábbi csoportunkban megírhatod véleményed, beszélgethetsz velünk!
https://www.facebook.com/groups/regenyeim/

Leave a Comment

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0