Miért érdemes elolvasni?

 

A véletlen, avagy a Sors, de leginkább egy különleges ékkő, a színét változtató kaméleon-gyémánt hozza össze e történet szereplőit, megindítva egy megállíthatatlannak tűnő lavinát.

 

A regény három szálon indul.
Izabell és Martin történetével kezdődik. Frissen házasodtak és úgy tűnik, nagyon szerelmesek, aztán Amerikából Magyarországra költöznek és jön egy váratlan fordulat, ami elszakítja őket egymástól.

 

Egy másik szál Andrásról szól, aki egy magyar fegyverkereskedő mostohafia, és most éppen mindenki halottnak hiszi, mert barátjával együtt megjátszották a halálukat. Mivel mindenki halottnak hiszi, ellopja apjától a kaméleon-gyémántot, gondolván, hogy rá senki se fog gyanakodni. Aztán felszáll az Odessa felé tartó vonatra.

 

És a harmadik szál az “olvasó” története, egyes szám első személyben, aki véletlenül ugyanazon a vonaton ül, mert elege van a múltjából, a csóróságból, mindenből. És persze valahogy… hozzákerül a gyémánt.

 

Közben András barátja Nyikoláj, akivel együtt játszották meg halálukat, lebukik. Hiába az álca, az új személyazonosság, valaki rájön, ki ő, és megfenyegeti, így menekülőre fogja.

 

Zhiquang pedig, aki egy kínai és az őrizetére bízták a gyémántot, megrémül, amikor észreveszi, hogy ellopták, de nem mer szólni a megbízójának, hanem gyorsan a gyémánt felkutatására indul. Sietnie kell, mert egy hét múlva szombaton a gyémánt-tőzsde megalakulásának apropójából bemutatnák a gyémántot és ha addig nincs meg, akkor…

 

Jah, és ne feledkezzünk meg Vaszilij-ről, András halálos ellenségéről se… aki szintén a történet szálai közé keveredik és megdöbbenve látja, hogy András még mindig él.

 

Elég fordulatos, azt mondják. Nem lehet unatkozni egy percig se. És a végén ügyeltem, hogy minden kérdésre választ kapjatok. Minden szál el van varrva, hogy ne legyen hiányérzetetek.
Most ingyenes az egész, de csak itt a weboldalon olvashatod!

Leave a Comment

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0