Barion Pixel

Könyvfesztivál 2019

Te ott leszel? Várlak!

Nemzetközi könyvfesztivál 2019

2019 könyvfesztivál ismét, miként minden évben! Idén 2019 legjobb könyvei közt válogathatsz! Gyere el Te is! Vajon melyek lesznek 2019 sikerkönyvei? Tekintsd meg a választékot az egyik legkülönlegesebb Budapest fesztiválon!

Áprilisi rendezvények Budapesten!

Idén én is ott leszek, mégpedig 5 könyvemmel! Romantika, kaland, minden mennyiségben! Sőt! Extra, különlegességekkel, újdonságokkal is várok mindenkit Budapesten, a Széll Kálmán tér mögött, a Millenáris B épületében. Pontosabb részletek később! Addig is olvass bele regényeimbe vagy olvasd el egy teljes regényem INGYEN, ide kattintva!

Téged milyen rendezvények érdekelnek leginkább? Szereted a könyveket, regényeket? Akkor irány Budapest millenárisa, nem messze a Mammut mögött a Széll Kálmán térnél található az év egyik legnagyobb könyves rendezvényének helyszíne, ahol a budapesti könyvfesztivált rendezik meg minden év áprilisában. Neked is ott a helyed!

Én ott leszek! Legalább 7-féle könyvemmel!

A 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
2019. április 25–28.
Millenáris

Budapesti nemzetközi könyvfesztivál 2019

A budapesti fesztiválok közül a budapesti könyvfesztivál az egyik legnagyobb rendezvény. Izgalmas könyvek, izgalmas regények sora vár rád! Vajon melyek a legújabb könyv megjelenések 2019-ben?

Millenáris kiállítás 2019 – könyvek, minden mennyiségben!

Ismerd meg a könyvfesztivál 2016 programját ide kattintva!
Ez egy nagyszabású könyvvásár budapesten a Millenáris B épületében. Ismerd meg a Millenáris park programok széles választékát és tájékozódj a 2019-es könyvfesztivállal kapcsolatban!

Nemzetközi könyvfesztivál 2019 – Millenáris könyvfesztivál 2019

Vajon melyekből lesznek a sikerkönyvek 2019-ben?

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0