Barion Pixel

Lebilincselő romantikus történetek

A legújabb könyvem!

Ez a könyvem idén korlátozott számban fog megjelenni, ami azt jelenti, hogy csak annyi példány lesz belőle, csak az kap, aki most rendel október 31-ig és ki is fizeti szerdáig, mert legkésőbb akkor szólhatok a nyomdának.

Ha Te is kérsz belőle:

Kérlek, írd meg privátban a Facebook-on az alábbi adatokat:
– Milyen névre postázzam?
– Milyen címre postázzam?
– Kell-e dedikálás? Ha igen, milyen névre?

Itt küldhetsz nekem üzenetet:
Üzenetküldés!

Ára dedikálva: 2970 Ft
Dedikálás nélkül: kb. -20% kedvezményt tudok adni,
azaz, az ára csak 2400 Ft

Itt küldhetsz nekem üzenetet:
Üzenetküldés!

Ha kérsz, jelezd gyorsan, mert ez a könyv most csak előrendelésben kapható!

Szállítási költség MOST ELENGEDVE! azaz 0 Ft
A rendelt példányok árát kétféleképpen tudjátok fizetni előre utalással. Akár a postai utalást, akár a banki utalást, befizetést válasszátok, a szállítási költséget nem kell megfizetnetek. Az utaláshoz szükséges adatok az alábbiak:

Postai utaláshoz:
Kristóf Krizanta Amanda
5000, Szolnok,
Karczag L. u. 7. II/22.

Banki utaláshoz:
Kristóf Krizanta Amanda
K&H 10401048-86767189-83501009

Részlet a könyvből:

“Váratlanul tőle jobbra, éppen az ablaka mellett, a párhuzamos síneken lassan melléjük gördült egy másik vonat. Ekkor még nem sejtette, hogy a sors hamarosan milyen kegyetlen játékot űz majd vele. Hirtelen mintha lelassult volna körülötte a világ, ahogy tőle alig méternyire egyik vonatablak a másikat követte. A leány gondolataiba mélyedve nézte az újabb és újabb, feltűnő arcokat.
És ekkor! Ekkor a másik szerelvény váratlanul megállt és mintha csak a sors incselkedni akarna vele, éppen mellette… tőle szinte karnyújtásnyira, váratlanul ott volt a fiatalember. Szinte egyszerre kapták fel a fejüket. Talán a férfi is álmodott már a leányról? Talán ő is kereste, várta már? Egy hosszú, döbbent pillanatig mindketten elkerekedett szemekkel nézték a másikat. Még a lélegzetük is elállt. Nyilván egyikük se számított arra, hogy képzeletük egy nap valósággá válik. És íme micsoda váratlan fordulat! Egy varázslatos, különleges pillanat! Aztán szinte egyszerre pattantak fel. Mindketten jól tudták, nincs idő a tétovázásra, ám a leány csak állt ott és dermedten nézte a férfit. Nem mozdult. Nem tudta mit tegyen, mit tehetne. A fiatalember közben sietve próbálta lehúzni az ablakot, de az bizony, mintha a sors, avagy a végzet erős kezeivel tartotta volna, meg se mozdult.”

Utaláskor ne feledd a megjegyzés rovatba írni a neved és a könyv címét!
Köszönöm.

Itt küldhetsz nekem üzenetet:
Üzenetküldés!

*A képek illusztrációk!

 

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0