Barion Pixel

a legjobb sci-fi sorozatok (sci fi ajánló)

Milyen egy jó sci fi? Téged is érdekelnek a sci fi írók? Szerinted melyek a legjobb sci fi sorozatok? Olvastál már magyar sci fi könyveket? Vajon melyek a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ és bemutatok egy különleges sci fi könyvekből, sci fi regényekből álló sorozatot!

Azt, hogy melyek a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények mindenki maga tudja eldönteni, mert mindenki másra vágyik. Van, aki az idegen galaxisokért rajong, más a technikai újításokért és vannak, akik az űrhajókért, mások a robotokért.

Hallottál a legújabb szenzációról, az Yperpérán legendájáról? Érdekelnek a sci fi sorozatok?

Smaragdszín öntudat - a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények

Ez egy különleges, monumentális, több ezer évet felölelő sorozat, mely attól igazán különleges, hogy benne egy sci-fi világ találkozik egy fantasy világgal. Sok kötete egyértelműen fantasy, mert egy kevéssé fejlett, természetközeli fantasy világot mutat be, melybe a különböző kötetekben, más ás más, általában emberi főhősök szerepelnek és csodálkoznak rá erre a primitív, ám különleges fantasy világra. Más kötetek viszont egyértelműen sci fi könyvek, sci fi regények, így ezek méltán tartoznak a sci fi sorozatok közé. Ezek egy távoli galaxisok közt vándorló főhős útját, kalandjait mutatják be és azt, hogy miként lesz ellenségévé a saját népe, majd pedig egy másik galaxis technikailag fejlett világa és miként jut el Yperpéránba, és lel otthonra a primitív, természetközeli, a természetet megbecsülő népek közt. Aztán az egyik kötetben a sci fi világ találkozik a fantasy világgal, amikor főhősünk ellenségei, majd pedig a népe is utoléri őt és bosszút akarnak állni. Nem a sci fi világ jelenti a sötét, gonosz ellenséget.

Smaragdszín öntudat – A sci fi sorozat első kötete

Ebben a sci fi könyvben két főhősünk találkozásáról olvashattok. Egyikük egy távoli galaxisba született lény, aki számára nincs fontosabb a tudásnál és bármit megtesz ennek érdekében, mintha nem lennének erkölcsi gátlásai. A másikuk egy gép, aki tudatára eszmél. A sors különös játéka folytán, bár átmenetileg ellenségekké válnak, sorsuk évezredeken át összefonódik és kötetek tucatjain ível keresztül.


Kérsz emailben INGYENES történeteket?


Az adataidat nem adom ki harmadik félnek. Arra használom, hogy könnyebben értesíthesselek a jövőben az újdonságaimról, ingyenes történeteimről. ÁSZF.


Smaragdszín öntudat - a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények

Miről ismerhetőek fel a sci fi könyvek, sci fi regények?

A sci fi könyvek, sci fi regények jellemzői:

– Tudományos alapokra épít – Technikai fejlettség, robotok – Űrháborúk, űrfegyverek – Más dimenziók, alternatív Világegyetemek – Idegen lények – Alternatív társadalmak – Jövőben játszódik – Űrutazás – Más bolygók, csillagrendszerek, galaxisok – Űrjárművek használata – Csillagászati alaptémák

Yperpérán legendája! Lépj be a legjobb sci fi könyvek, sci fi regények világába!

Vhalenien Lüxfrim kalandjai – a legjobb sci fi sorozatok egyike. Történetéről sci fi könyvek tucatjai szólnak.

Vhalenien - a legjobb sci fi sorozatok egyike
Összefoglaló
Dátum:
Cím:
Olvastál már olyan sci-fit, mely egy fantasy regénysorozatba futott?
Értékelés:
51star1star1star1star1star
⭐ ✅ 💙⭐🔥A legjobb sci-fi sorozatok (sci fi ajánló) | Regényeim.hu
KOSÁR
Nincs termék a kosárban!
Tovább vásárolok
0