Barion Pixel

a legjobb sci-fi sorozatok (sci fi ajánló)

Milyen egy jó sci fi? Téged is érdekelnek a sci fi írók? Szerinted melyek a legjobb sci fi sorozatok? Olvastál már magyar sci fi könyveket? Vajon melyek a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ és bemutatok egy különleges sci fi könyvekből, sci fi regényekből álló sorozatot!

Azt, hogy melyek a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények mindenki maga tudja eldönteni, mert mindenki másra vágyik. Van, aki az idegen galaxisokért rajong, más a technikai újításokért és vannak, akik az űrhajókért, mások a robotokért.

Hallottál a legújabb szenzációról, az Yperpérán legendájáról? Érdekelnek a sci fi sorozatok?

Smaragdszín öntudat - a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények

Ez egy különleges, monumentális, több ezer évet felölelő sorozat, mely attól igazán különleges, hogy benne egy sci-fi világ találkozik egy fantasy világgal. Sok kötete egyértelműen fantasy, mert egy kevéssé fejlett, természetközeli fantasy világot mutat be, melybe a különböző kötetekben, más ás más, általában emberi főhősök szerepelnek és csodálkoznak rá erre a primitív, ám különleges fantasy világra. Más kötetek viszont egyértelműen sci fi könyvek, sci fi regények, így ezek méltán tartoznak a sci fi sorozatok közé. Ezek egy távoli galaxisok közt vándorló főhős útját, kalandjait mutatják be és azt, hogy miként lesz ellenségévé a saját népe, majd pedig egy másik galaxis technikailag fejlett világa és miként jut el Yperpéránba, és lel otthonra a primitív, természetközeli, a természetet megbecsülő népek közt. Aztán az egyik kötetben a sci fi világ találkozik a fantasy világgal, amikor főhősünk ellenségei, majd pedig a népe is utoléri őt és bosszút akarnak állni. Nem a sci fi világ jelenti a sötét, gonosz ellenséget.

Smaragdszín öntudat – A sci fi sorozat első kötete

Ebben a sci fi könyvben két főhősünk találkozásáról olvashattok. Egyikük egy távoli galaxisba született lény, aki számára nincs fontosabb a tudásnál és bármit megtesz ennek érdekében, mintha nem lennének erkölcsi gátlásai. A másikuk egy gép, aki tudatára eszmél. A sors különös játéka folytán, bár átmenetileg ellenségekké válnak, sorsuk évezredeken át összefonódik és kötetek tucatjain ível keresztül.


Kérsz emailben INGYENES történeteket?


[mailpoet_form id=”8″]

Smaragdszín öntudat - a legjobb sci fi könyvek, legjobb sci fi regények

Miről ismerhetőek fel a sci fi könyvek, sci fi regények?

A sci fi könyvek, sci fi regények jellemzői:

– Tudományos alapokra épít – Technikai fejlettség, robotok – Űrháborúk, űrfegyverek – Más dimenziók, alternatív Világegyetemek – Idegen lények – Alternatív társadalmak – Jövőben játszódik – Űrutazás – Más bolygók, csillagrendszerek, galaxisok – Űrjárművek használata – Csillagászati alaptémák

Yperpérán legendája! Lépj be a legjobb sci fi könyvek, sci fi regények világába!

Vhalenien Lüxfrim kalandjai – a legjobb sci fi sorozatok egyike. Történetéről sci fi könyvek tucatjai szólnak.

Vhalenien - a legjobb sci fi sorozatok egyike
Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0