Miként írjunk Bestseller-t? A sikerkönyvek titka!

Bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek. Mi a titkuk?

Mitől lesz egy könyvből, regényből bestseller könyv azaz sikerkönyv?

Mindenek előtt kell egy jó sztori hozzá, ami nem csak izgalmas és fordulatos, de elég egyedi és különleges is. Ehhez nem árt, ha társul a megfelelően elragadó író stílus. Aztán ki kell találni hozzá egy igazán ütős, figyelemfelkeltő címet. Mint például: “Az el NEM lopott gyémánt”. Az olvasók pedig máris gondolkozni kezdenek, és ötletelnek, hogy vajon mit jelenthet ez? A jól megválasztott könyvborító figyelemfelkeltő és sugallja, hogy itt egy igen izgalmas, romantikus kalandregényről lesz szó. Mi hiányzik még? Már csak az olvasók elé kell tálalni és garantált lesz a siker!

Melyek a legjobb kalandregények, fantasy könyvek ismérvei?

Vajon elegendően jó sztori, ha egy magyar fegyverkereskedő mostohafia, annak régi ellensége, valamint egy fiatal leány és a leendő író, aki egy csóró egyetemista, találkozik Ukrajnában, éjjel a lembergi pályaudvaron? És vajon kinél van az el nem lopott gyémánt? És miként tűnt el a széfből, ha senki nem lopta el?

Vagy elég jó történet egy több ezer évet felölelő, monumentális, sok szálon futó fantasy regénysorozat, melybe több tucatnyi kötet múlva misztikus, sci-fi, sőt krimi kötetek szálai is keverednek? Barátság, feltétel nélküli bizalom, szerelem, kitartás, sok tanulság és még több próbatétel. És sok-sok kötet múlva vajon mi fog történni, amikor ez a primitívnek tűnő barbár világ, modern, különleges tulajdonságokkal bíró lényekkel találkozik? Ez az Yperpérán legendája című, monumentális sorozatom.

Melyik a 10 legjobb, legizgalmasabb könyv 2018-ban? És melyek a legújabb könyvek, legjobb kalandregények?

Erre a kérdésre sajnos még nem tudom a választ. Azt azonban igen, hogy melyek az én legújabb könyveim és remélem, a bestseller lista élére is hamarosan felkerülnek. Még csak 5 könyvem van, tehát legfeljebb azt érhetem el, hogy az 5 legjobb, legizgalmasabb könyv az enyém lesz 2018-ban vagy talán 2019-ben.

E célért minden tőlem telhetőt megtettem. A könyveim tele vannak váratlan, különleges fordulatokkal, a novellák végén pedig mindig meglepetés várja a kedves olvasókat. Lapozz bele írásaimba és döntsd el, mennyire jó a stílusom, mennyire magával ragadóak a soraim. A weboldalamon teljes történeteket, kisregényeket olvashatsz ingyenesen.
Tekintsd meg a menüpontokat!
Lentebb pedig a képekre kattintva elolvashatod a regényeim, könyveim fülszövegeit, sőt, még bele is olvashatsz mindegyikbe. Jó szórakozást kívánok!

Könyv újdonságok, új könyvek olcsón:

 1. Az el NEM lopott gyémánt – romantikus kalandregény – szerelmes regény
 2. Lebilincselő történetek – egy csokor romantika – szerelmes történetek
 3. Az utolsó fénysugár – különleges, romantikus, szerelmes könyv
 4. Lélekmelegítő történetek – egy csokor kaland Karácsonyra – izgalmas és meglepő
 5. Végzetes átváltozás – különleges, fantasy kalandregény

 
bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban

Tetszenek a borítóik? Mit gondolsz bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek lesznek idén?

Te melyik kalandregényt, melyik könyvet választanád?Mindhárom könyv papíralapú változatban és EBOOK formában is vásárolható!
Kattints a képekre és olvasd el a fülszövegeiket!
Olvass bele a kalandokba!

Új könyvek a webáruházban olcsón!

 • Akció!
  E-book! , Regény

  A király NEM sötét paraszt – Blue Heart Sorozat! 💙 Urban fantasy regény

  💙 Ez a regény, az Yperpérán legendája című sorozat része, de önmagában is kerek egész történet.
  A regénysorozat több ezer évet ölel fel, melyek közül ez, a XX. században játszódik és döbbenetes a vége.

  “Egy folyó vizében, félig a parti sziklák közt térdepelve, lassan, fuldokolva éledeztem. Hányinger kavarta gyomromat. Éreztem, túl sok vizet nyeltem. Támolyogva másztam ki a nedves fövenyre. A vihar …

 • Akció!
  E-book! , Kisregény

  A szöktetés – Romantikus, fantasy kalandok

  Nagyon szerette őt. Még az se zavarta, hogy a férfi szívéért mások is sorban állnak. Tudta, senkit se enged magához közel a fogadalma miatt. Elfogadta a döntését. Felnézett rá, tisztelte őt és megtanulta hol a helye. Csendes rajongója, hűséges tisztelője lett, aki teljesítette a férfi minden parancsát, minden kérését, ahogy több száz millióan tették, hiszen ő volt a király.

 • Akció!
  E-book! , Kisregény

  ÚJ! – A szárnyam a tiéd – Blue Heart Sorozat! 💙 Fantasy regény

  Suttogó szavakra tértem magamhoz ismét. Arról folyt a vita elássanak-e vagy a máglya lenne-e a tisztesebb temetés. Kinyitottam szemeim és akkor szembesültem az ijesztő helyzettel. Mavrikurgok ásták síromat. – Még élek… de ne zavarjon… – jegyeztem meg leheletnyi hangon, ám a mavrikurgok kifinomult hallásukkal így is érzékelték szavaim. Sietve rebbentek fel ezek a kis, fekete, szárnyas ördögök és már szálltak …

 • Akció!
  E-book! , Regény

  Lélekmelegítő – Fordulatos novellák sok tanulsággal, meglepetéssel

  Körbejártad már a világot és biztos vagy benne, hogy akkor az gömbölyű és henger nem lehet? Szerinted, aki a sötétségben lapul az biztos, hogy prédára leső vadász? De mi van, ha ő az üldözött? Megbízol az angyalokban és rettegsz a démonoktól? Jobb szerinted a holtaknak a sírban és ha valaki visszatérne, azt te megvetően zombinak neveznéd és sikoltva rohannál el …

 • Akció!
  E-book! , Regény

  Blue Heart Sorozat! 💙 Yperpérán legendája – Az utolsó fénysugár

  Történet a leendő királyról: “Még mindig meg akart halni, de nem hitte, hogy ilyen nehéz lesz. Nem indult azonnal. Előkészítette a csónakot az indulásra, megkereste az elgurult koponyát is és elhelyezte rendesen a csontvázat a ladikban. Mintha számított volna, hogy utolsó útján van-e társasága. Aztán várt még. Megvárta az estét, a teljes sötétséget, hiszen így álmodta meg. Miközben végignézte…”

 • Akció!
  E-book! , Regény

  Blue Heart Sorozat! 💙 Yperpérán legendája – Végzetes átváltozás

  Épp fordult volna, hogy ekként cselekedjen, ám ebben a pillanatban megmozdult talpa alatt a talaj és mielőtt bármit tehetett volna, már zuhant is lefelé a mélységbe. Tudta, eljött számára a vég. Pedig ez még csak a kezdet volt. Egy új, eladdig soha nem gondolt élet kezdete. Ahogy zuhant lefelé az irdatlan mélységbe, kiálló sziklák és ágak karcolták, szaggatták ruháját és …

 

Vásárolj könyvet Egyszerűen!

Könyv újdonságok |