Barion Pixel

Miként írjunk Bestseller-t? A sikerkönyvek titka!

Bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek. Mi a titkuk?

Mitől lesz egy könyvből, regényből bestseller könyv azaz sikerkönyv?

Mindenek előtt kell egy jó sztori hozzá, ami nem csak izgalmas és fordulatos, de elég egyedi és különleges is. Ehhez nem árt, ha társul a megfelelően elragadó író stílus. Aztán ki kell találni hozzá egy igazán ütős, figyelemfelkeltő címet. Mint például: “Az el NEM lopott gyémánt”. Az olvasók pedig máris gondolkozni kezdenek, és ötletelnek, hogy vajon mit jelenthet ez? A jól megválasztott könyvborító figyelemfelkeltő és sugallja, hogy itt egy igen izgalmas, romantikus kalandregényről lesz szó. Mi hiányzik még? Már csak az olvasók elé kell tálalni és garantált lesz a siker!

Melyek a legjobb kalandregények, fantasy könyvek ismérvei?

Vajon elegendően jó sztori, ha egy magyar fegyverkereskedő mostohafia, annak régi ellensége, valamint egy fiatal leány és a leendő író, aki egy csóró egyetemista, találkozik Ukrajnában, éjjel a lembergi pályaudvaron? És vajon kinél van az el nem lopott gyémánt? És miként tűnt el a széfből, ha senki nem lopta el?

Vagy elég jó történet egy több ezer évet felölelő, monumentális, sok szálon futó fantasy regénysorozat, melybe több tucatnyi kötet múlva misztikus, sci-fi, sőt krimi kötetek szálai is keverednek? Barátság, feltétel nélküli bizalom, szerelem, kitartás, sok tanulság és még több próbatétel. És sok-sok kötet múlva vajon mi fog történni, amikor ez a primitívnek tűnő barbár világ, modern, különleges tulajdonságokkal bíró lényekkel találkozik? Ez az Yperpérán legendája című, monumentális sorozatom.

Melyik a 10 legjobb, legizgalmasabb könyv 2018-ban? És melyek a legújabb könyvek, legjobb kalandregények?

Erre a kérdésre sajnos még nem tudom a választ. Azt azonban igen, hogy melyek az én legújabb könyveim és remélem, a bestseller lista élére is hamarosan felkerülnek. Még csak 5 könyvem van, tehát legfeljebb azt érhetem el, hogy az 5 legjobb, legizgalmasabb könyv az enyém lesz 2018-ban vagy talán 2019-ben.

E célért minden tőlem telhetőt megtettem. A könyveim tele vannak váratlan, különleges fordulatokkal, a novellák végén pedig mindig meglepetés várja a kedves olvasókat. Lapozz bele írásaimba és döntsd el, mennyire jó a stílusom, mennyire magával ragadóak a soraim. A weboldalamon teljes történeteket, kisregényeket olvashatsz ingyenesen.
Tekintsd meg a menüpontokat!
Lentebb pedig a képekre kattintva elolvashatod a regényeim, könyveim fülszövegeit, sőt, még bele is olvashatsz mindegyikbe. Jó szórakozást kívánok!

Könyv újdonságok, új könyvek olcsón:

  1. Az el NEM lopott gyémánt – romantikus kalandregény – szerelmes regény
  2. Lebilincselő történetek – egy csokor romantika – szerelmes történetek
  3. Az utolsó fénysugár – különleges, romantikus, szerelmes könyv
  4. Lélekmelegítő történetek – egy csokor kaland Karácsonyra – izgalmas és meglepő
  5. Végzetes átváltozás – különleges, fantasy kalandregény

 
bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban  bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek, 10 legjobb könyv, könyv újdonságok, legizgalmasabb könyvek férfiaknak, legújabb kalandregények, ifjúsági könyvek, új könyvek olcsón a webáruházban

Tetszenek a borítóik? Mit gondolsz bestseller könyvek, bestsellerek, sikerkönyvek lesznek idén?

Te melyik kalandregényt, melyik könyvet választanád?Mindhárom könyv papíralapú változatban és EBOOK formában is vásárolható!
Kattints a képekre és olvasd el a fülszövegeiket!
Olvass bele a kalandokba!

Új könyvek a webáruházban olcsón!

 

Vásárolj könyvet Egyszerűen!

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0