Barion Pixel

Nyereményjáték 2.

Játékleírás


ITT bele is olvashatsz a könyvekbe!


Iratkozz fel, és azonkívül, hogy nyerhetsz, mindenképpen kapsz ajándékba sok-sok történetet, köztük nemcsak Mandy Kristóf novellákat és kisregényeket, hanem Tóth Mihály történeteit is. Gördíts lentebb és olvasd el a bemutatkozását, tekintsd meg első megjelent könyvének borítóját!

Nyerj könyvet!

Sorsolás október 31-én 19 órakor!

Add meg az email címed és nyerj!


(A nyertes a fenti 6 könyvecske közül választhat. Minden feliratkozó AJÁNDÉKBA kap novellákat!)[mailpoet_form id=”55″]

Szereted az érdekes történeteket? Ha ezen az oldalon feliratkozol, nemcsak Mandy Kristóf sok írását olvashatod ingyen, hanem Tóth Mihály történeteit is. Az alábbiakban az ő bemutatkozását olvashatod:


“Üdvözlök mindenkit sok szeretettel, Tóth Mihály vagyok. Több írásom megjelent már elektronikus könyvként, valamint magánkiadásban. Célom a szórakoztatás és egyben gondolatébresztés. Szeretnék valami maradandó pluszt nyújtani az olvasó lelkének. Elsősorban adni akarok, és nem kapni. Két regény van mögöttem, egy kisregény és kilenc novella, most írom a harmadik regényem. Első két regényem sci-fi, a harmadik már nem az lesz, most kicsit eltávolodom ettől a műfajtól, illetve mindenki eldöntheti maga, hogy oda sorolja-e be, vagy sem. Szeretek a valóság és a sci-fi határai között mozgolódni. Iratkozz fel és küldünk teljes történeteket![mailpoet_form id=”55″]
Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0