Barion Pixel

Nyereményjáték 2.

Játékleírás


ITT bele is olvashatsz a könyvekbe!


Iratkozz fel, és azonkívül, hogy nyerhetsz, mindenképpen kapsz ajándékba sok-sok történetet, köztük nemcsak Mandy Kristóf novellákat és kisregényeket, hanem Tóth Mihály történeteit is. Gördíts lentebb és olvasd el a bemutatkozását, tekintsd meg első megjelent könyvének borítóját!

Nyerj könyvet!

Sorsolás október 31-én 19 órakor!

Add meg az email címed és nyerj!


(A nyertes a fenti 6 könyvecske közül választhat. Minden feliratkozó AJÁNDÉKBA kap novellákat!)Az adataidat nem adom ki harmadik félnek. Arra használom, hogy könnyebben értesíthesselek újdonságaimról, ingyenes történeteimről.
ÁSZF.

Szereted az érdekes történeteket? Ha ezen az oldalon feliratkozol, nemcsak Mandy Kristóf sok írását olvashatod ingyen, hanem Tóth Mihály történeteit is. Az alábbiakban az ő bemutatkozását olvashatod:


“Üdvözlök mindenkit sok szeretettel, Tóth Mihály vagyok. Több írásom megjelent már elektronikus könyvként, valamint magánkiadásban. Célom a szórakoztatás és egyben gondolatébresztés. Szeretnék valami maradandó pluszt nyújtani az olvasó lelkének. Elsősorban adni akarok, és nem kapni. Két regény van mögöttem, egy kisregény és kilenc novella, most írom a harmadik regényem. Első két regényem sci-fi, a harmadik már nem az lesz, most kicsit eltávolodom ettől a műfajtól, illetve mindenki eldöntheti maga, hogy oda sorolja-e be, vagy sem. Szeretek a valóság és a sci-fi határai között mozgolódni. Iratkozz fel és küldünk teljes történeteket!Az adataidat nem adom ki harmadik félnek. Arra használom, hogy könnyebben értesíthesselek újdonságaimról, ingyenes történeteimről.
ÁSZF.

Nyereményjáték 2. | Regényeim.hu
KOSÁR
Nincs termék a kosárban!
Tovább vásárolok
0