Barion Pixel

Nyereményjáték (Tama Tünde)

Játékleírás


ITT bele is olvashatsz a könyvekbe!


Iratkozz fel, és azonkívül, hogy nyerhetsz, mindenképpen kapsz ajándékba sok-sok történetet, köztük nemcsak Mandy Kristóf novellákat és kisregényeket, hanem Tama Tünde történeteibe is betekintést nyerhetsz. Gördíts lentebb és olvasd el a bemutatkozását!

Nyerj könyvet!

Sorsolás október 31-én 19 órakor!

Add meg az email címed és nyerj!


(A nyertes a fenti 6 könyvecske közül választhat. Minden feliratkozó AJÁNDÉKBA kap novellákat!)[mailpoet_form id=”56″]

Szereted az érdekes történeteket? Ha ezen az oldalon feliratkozol, nemcsak Mandy Kristóf sok írását olvashatod ingyen, hanem Tama Tünde történeteibe is betekintést nyerhetsz. Az alábbiakban az ő bemutatkozását olvashatod:


“Nomen est omen”
Tünde-ként tündéri világokról álmodom.
6 éves koromtól olvasok, lassan negyven éve. Bár a korom úgyis letagadom, mert talán sosem növök fel egészen! Sok ezer könyv elolvasása után úgy éreztem, itt az ideje, hogy ne csak verseket (meg pénzt) költsek, hanem saját “meséim” is virtuális papírra íródjanak végre. Mivel kiskorom óta beteg vagyok, így fantáziám pótolta, amit nem tehettem meg, nem érhettem el, és végül teljesen elszabadulva fantasztikus világokat, történeteket láttatott velem. Filmként látom magam előtt a regényeim, csak le kell írnom, szavakat találni hozzájuk. Most tálcán nyújtom át lelkem egy darabját, hogy mindenki bepillanthasson a teremtett világaimba. Kicsit másképp is nézhetünk létünkre, mint a tanult sémák, lehet, hogy sokkal több van körülöttünk, mint amit látunk, hát tanuljunk meg érezni!

Szívesen látott vendégek vagytok! Megköszönöm, ha olvassátok az írásaim, remélem jó szórakozásban lesz részetek, és talán új gondolatok is születnek majd általuk.”

Ha majd egyszer…

Ha majd egyszer meghalok,
rám mosolyognak a csillagok.
Fényes szemükben megértés ragyog,
Ők tudják, tudják, hogy ki vagyok!
Várnak rám, hogy köztük élhessek,
a bolygók táncában egy ütem lehessek.


/saját vers/

Iratkozz fel és még többet megtudhatsz Tünde világáról és arról, miként készül el és jelenik meg első könyve!
Mert minden álom valóra váltható![mailpoet_form id=”56″]
Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0