Folytatás: A folyó + közelgő Halloween

A folyó – folytatás 4.

– Csak nem foglyok vagyunk? – kérdezte Phosphor nevetve, ám Desider komor, rezzenéstelen arcát látva ő is elkomolyodott. – Vagy igen? – kérdezte.
– Attól tartok igen. Itt mindenki fogoly. Az egy dolog, hogy mindent védfalak vesznek körül, amit ők építenek saját maguk köré, de valójában elmehetnének. Csakhogy mindannyian a saját félelmeik foglyai.

A történet folytatódik! Csak rajongóknak!

Itt olvashatod ingyen: A folyó


Azok, akik lájkolnak és írnak, hihetetlen erőt adnak. És ez az erő kell minden nap. Tehát sose lesz unalmas a lájk vagy a komment. Minden nap jöhet a visszajelzés, mert abból tudom, hogy van értelme feltenni az újabb és újabb írásokat! Köszönet tehát azoknak, akik gyakran jeleznek vissza!

Köszönöm azoknak, akik megszavazták az írásaimnak a bizalmat és beleolvastak. Jól tudom, hogy ez milyen komoly dolog a mai világban. Bár a történeteket a könnyebb olvashatóságért rövidebb történetekként teszem közzé, mégis tudom, hogy milyen nagy szó, ha valaki szán rá az idejéből és beleolvas. Köszönet ezért mindenkinek!
Hálából továbbra is ingyen olvashattok történeteket.

Elszomorít, ha véget ér egy jó könyv? Akkor olvasd az én történeteim. Sok kötet vár ugyanazokkal a szereplőkkel! A weboldalamra pedig folyamatosan teszem fel az ingyen olvasható történeteket: http://regenyeim.hu

HALLOWEEN buli! Beöltözni nem kell! – okt. 31 – Budapest

Mindenkit szeretettel várunk!
Engem is meghívtak a boszorkák, így én is ott leszek!
Részemről az alábbiakkal készülök:
1. – mese Yperpéránról és a legendáról, újraélő holtakról, szellemes szellemekről, rettegett, de szerethető démonokról és egyéb lényekről
2. – felolvasás és könyvbemutató (Az utolsó fénysugár)
3. – pár szó a legújabb könyvemről is: Az el NEM lopott gyémánt
4. – néhány szerencsés olvasóm, különleges medaliont is kap valószínűleg Phosphor nevének első két betűjével.
5. – ajándék borzongató, de tanulságos novella minden jelenlévőnek!
A további részletekért kövesd figyelemmel a weboldalamat!
Minden nap teszek fel újdonságot!

http://regenyeim.hu


Részlet 1.

Amikor magához tért, már túl késő volt. Egy szakadék mélyén hevert, a fekete föld pedig nagy adagokban hullott rá, miközben a sötétlő falak összezárultak körötte. Az ég vereslő fénye pár pillanatra még levilágított hozzá, de aztán minden komor sötétségbe borult. Nem volt menekvés. Tudta, hogy bármi kitelik ellenfelétől, de erre a kegyetlenségre nem számított. (Yperpérán legendája)

 

Részlet 2.

Köröttünk a Rengeteg ezernyi hangja neszezett. Tűzgyújtás zaja hallatszott nem messze tőlem. Suttogni kezdtek, de szavaikat nem érthettem. Hirtelen erős kezek ragadtak fel a földről. Pár méterrel arrébb vezettek, majd állva egy oszlophoz kötöztek. Szemeimről lerántották a kendőt. Hunyorogva pislogtam a tűz éles fényétől. Lassan megszokta tekintetem a lobogó lángok ragyogását. Ahogy körültekintettem, elöntött a borzadály. Bármerre néztem, élőholtak rémisztő arcába ütközött pillantásom. Valamennyiőjük bőre sápadt volt, vagy fakószürke, szemeik pedig különösen éles ezüstszínben ragyogtak. A halál különféle, iszonyatos jeleit viselték.

– Előkészítsem a kivégzését? – hallottam hirtelen egy vérfagyasztó kérdést. Az egyik zombi e szavakkal szólította meg az éppen ekkor érkező társát.

– Ráérünk. – felelte amaz. – Előbb a holtakat élesszük fel. Hozzátok ide őket! – ez parancsként hangzott. A másik elsietett. Hamarosan élettelennek tűnő testeket cipeltek elő, s elém helyezték őket a földre. Közben az, aki az iménti utasítást kiadta, hozzám lépett. Különös jelenség volt. Szakadt és véres, terepmintás öltözékén széles, töltényekkel telerakott övet viselt, melyre egy hatalmas szablyát akasztott. Komor arcát vér csíkozta, mely a homlokán körbefutó kendőt átitatva több patakban folydogált elő. Szeme, akárcsak a többieké, ezüstös színben fénylett. Színtelen hangon így szólt:

– Ne aggódj! – kezdte. – Alig érzel majd fájdalmat. Egy szempillantásnak tűnik, s máris közénk tartozol. Örök Élet! Ez az ajándékom. – azzal a tűzhöz sétált.

– Ajándék?! – suttogtam döbbenten. – Én ugyan nem kérek az ilyen… – ekkor elakadt a szavam. Figyelmemet a tűznél tevékenykedő zombik vonták magukra. Az egyik, előttem heverő testet odacipelték és megkezdték életre keltését. A halott lassan éledezett. Újabb és újabb testet vittek a tűzhöz, majd egyiket a másik után keltették életre. Szorongva figyeltem tovább az eseményeket. Váratlanul megmozdult az egyik előttem fekvő test. Először azt hittem, káprázik a szemem. Meglepetten szegeztem rá tekintetem. Egy fiatal lány volt az. Vérbe fagyva feküdt. Újra megmozdult. Éledezett. Dermedten néztem, miközben lázasan gondolkodtam valami mentőötleten. Váratlanul felharsant a zombik vezérének hangja:

– Nocsak! – kiáltotta. – Egy még él! Ki végezte ezt a félmunkát? – tette még hozzá, miközben unottan felállt, s lándzsával a kezében az éledező felé közeledett. Mit tegyek? Mit tehetnék? Cikáztak rémülten gondolataim. Phosphor segíts! – suttogtam dermedten.

(Yperpérán legendája)

 

Karácsonyi Ajándék! JÖN!

Olvasd el az összes ingyenes kisregényemet, mert hamarosan kérdéseket fogok feltenni, és ingyenesen kezdem osztogatni a novelláskötetemet a legnagyobb rajongóknak!

Nem egyszerűen csak novelláskötet lesz!

Meglepetés információkat is elhelyezek benne!

 

FONTOS!
 Aki vesz a fantasy és a kalandregényemből is, az ajándék novelláskötetet kap!
 1. Az utolsó fénysugár (2.970 Ft)
 2. Az el NEM lopott gyémánt (2.970 Ft)
 + Ajándék novelláskötet!

Postaköltség NINCS!
Írj, ha kérsz valamelyikből: info@regenyeim.hu

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0