Barion Pixel

Rajongóknak

Kedves olvasóim!

Mindenekelőtt köszönöm szépen, hogy megtiszteltetek azzal, hogy időt szántatok arra, hogy beleolvassatok az írásaimba. Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket a stílusom, hogy szívesen olvassátok történeteimet. Külön öröm számomra, hogy ennyire fordulatosnak és izgalmasnak találtátok mind a kalandregényemet, mind pedig a fantasy történetet. Köszönöm a rengeteg lájkot, hozzászólást és a megosztásokat! Ezek nagyon fontosak, egyrészt mert jelzik számomra, hogy mit gondoltok egy-egy írásomról, másrészt pedig, mert ezzel esélyt adtok másoknak is arra, hogy megismerjék történeteimet és részük legyen ezekben az izgalmakban.

A kalandregény első és a fantasy kisregény második kötete a végéhez ért!
Ne szomorodjatok azonban el, mert még igen sok hosszabb, rövidebb írásom van, melyet szeretnék megosztani veletek. Az elkövetkezendő napokban egy rövidebb történetet fogok közzétenni, melynek címe: “Dermedt vágyak” Ennek az elejét már közzétettem, talán Te is olvastad már. Eme weboldalam baloldali menüjéből fogod tudni elérni az egészet és ott végigolvashatod ezt is ingyenesen!

Ezt követően újra egy hosszabb, nagyobb lélegzetvételű történet következik, mely kisebb, különálló, de egymással összekapcsolódó részekből áll. A kalandregénynek is van folytatása, melyet szintén még idén szeretnék közzétenni, de adok egy kis időt mindenkinek, hogy elérjen az első kötet végére, majd pedig elmerenghessetek az ott történteken.

A teljes mértékben feltett írások, kötetek fent fognak maradni egy ideig, így azokat a később csatlakozó olvasók is el tudják olvasni. Ami még várható:

Kalandregény-sorozatom:
A kaméleon-gyémánt nyomában (avagy Kit érdekel Nyikoláj?) – ez már fent van
A kaméleon-gyémánt ára (avagy Végzetes hiba)
A kaméleon-gyémánt ragyogása (avagy Írjon regényt a Halál!)
+ előzménykötetek és egyéb úti kalandok

Fantasy-sorozatom:
Yperpérán legendája című regénysorozatom (kisregényekre darabolva teszem közzé)

Mivel az írásaimnak, történeteimnek máris igen nagy sikere van és számos pozitív visszajelzést kapok, arra gondoltam, hogy jó lenne fizetett hirdetéseket is feltenni a Facebook-ra, így sokkal többekhez és gyorsabban érne el a hír. Ezt követően még több írásomat és még gyorsabban tehetném közé. Ehhez viszont támogatókra lenne szükségem. Az anyagi támogatásért cserébe a weboldalamon számos helyre elhelyezném az adott cég, vállalkozás reklámját, logóját, mely linkként működne a szponzor weboldalára. Természetesen nem szeretném reklámmal túlzsúfolni az egészet, így arra gondoltam, hogy maximum 8 szponzornak adok erre lehetőséget.

Amennyiben Neked is nagyon tetszenek az írásaim, kérlek segíts abban, hogy ennek híre minél többekhez elérjen, lájkold, oszd meg az alábbi posztot és amiket majd még ezzel kapcsolatban a Facebook-ra felteszek. Köszönöm!

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0