Akció!

Romantikus minikönyv: Mandy Kristóf: A végzetes csók – AKCIÓ!

 

500 Ft 450 Ft

“Nagy sebességgel száguldott az erdei úton. Tövig nyomta a gázpedált, miközben élvezte, hogy a friss szél a letekert ablakon át az arcába vág. Már esteledett. A fák koromsötéten, fenyegetően rázták lombjukat az út két oldalán. Alapjában véve jól érezte magát. Boldog volt. „A buli nagyon klasszul sikerült, arról a jó pár millióról nem is beszélve, amit zsákmányul ejtettünk a haverjaimmal.” – gondolta. Tudta, hogy ők azóta már minden bizonnyal a legjobb úton haladnak a tengerpart felé. Aztán irány Florida, ő pedig majd később követi őket. A tükörbe pillantott. A Ford még mindig a nyomában volt. Lerázhatatlanul.”

Kisregény – Mini könyv – 50 oldalas

Egy nagy könyv tartalmazza!
Címe: Lebilincselő történetek

Romantikus történet happyend-del, mely egy kísértetkastélynál játszódik!

Lentebb beleolvashatsz!

Ez a történet a Lebilincselő történetek című könyvemben megtalálható.

Leírás

“Nagy sebességgel száguldott az erdei úton. Tövig nyomta a gázpedált, miközben élvezte, hogy a friss szél a letekert ablakon át az arcába vág. Már esteledett. A fák koromsötéten, fenyegetően rázták lombjukat az út két oldalán. Alapjában véve jól érezte magát. Boldog volt. „A buli nagyon klasszul sikerült, arról a jó pár millióról nem is beszélve, amit zsákmányul ejtettünk a haverjaimmal.” – gondolta. Tudta, hogy ők azóta már minden bizonnyal a legjobb úton haladnak a tengerpart felé. Aztán irány Florida, ő pedig majd később követi őket. A tükörbe pillantott. A Ford még mindig a nyomában volt. Lerázhatatlanul. Ezen azonban egy cseppet se búsult, hisz éppen ez volt a terv. Lány léte ellenére ő vezetett a legügyesebben, így aztán rá bízták a csali szerepét. El kellett terelnie a figyelmüket, hogy a többiek észrevétlenül elszökhessenek. Tervük szerint jóideig hagynia kellett, hogy kövessék, majd a megfelelő idő letelte után, egy kedvező helyen le kellett ráznia őket. Tudta, hamarosan eljön ez a perc, de nem aggódott. Kabriójával, vagyis azzal a kabrióval, melyben ült, semmi se vehette volna fel a versenyt. Aztán nemsokára megérkezett a korábban előre kiszemelt helyhez, egy nagy kanyarhoz, melyben elsőként megpróbálhatta lerázni őket. Előtte egy kissé lassított, majd utána a kereszteződésnél sietve jobbra kanyarodott a betonos úton. Néhány száz méter után gyorsan leállította a motort. Már elég sötét volt ahhoz az utat szegélyező fák árnyékában, hogy ezt a manővert ne vehessék észre. Azt remélte, tovább haladnak, ő pedig gyorsan visszafordul.Várt. Pár pillanat és ők is elérték az elágazást. Látni ugyan nem látta őket, de jól hallatszott kocsijuk motorjának zúgása. Tudta jól, hogy leálltak. A kereszteződés miatt tétováztak. A korábbi kanyar miatt nem tudhatták, merre hajtott tovább. Ajtó csapódását hallotta. Kiszálltak, hogy jobban körülnézzenek. Az elágazás háromfelé vezetett tovább. Szíve a torkába ugrott. A füleiben lüktető vértől a kisebb neszeket már nem is hallotta.

Aztán végre, végre újra beindult a Ford. Most már csak az volt a kérdés, merre halad tovább. Nem sejtette, hogy egy kilyukadt benzintartály ilyen végzetes lehet. A nyom, melyet hagyott, egyértelmű árulójává lett. Még két pillanat és érzékelte, hogy az autó hangja egyre hangosabbá válik. Közeledett. A szíve heves ritmusra kapcsolt és már szinte kiugrott a helyéről. Nem sejtette, hogy ennyire meg fog rémülni. Képtelen volt parancsolni remegő kezeinek, de végül mégis sikerült beindítania a kabriót, majd beletaposott a pedálba és már száguldott is tovább. A Ford szinte már majdnem utolérte. Ez persze önmagában nem lett volna nagy baj. A kabrióval és ügyességével könnyedén le tudta volna hagyni ismét. Csakhogy ezúttal túl közel kerültek és ezt kihasználva tüzet is nyitottak rá. Igyekezett kihasználni a kanyargós utat és mielőbb megnövelni a köztük lévő távolságot, miközben sűrűn fohászkodott magában az istenekhez, hogy mindez sikerüljön. Bátran és merészen vette be a kanyarokat. Ebben szerencsére igen jó volt. Aztán egyszer csak kiért az erdőből. Az út onnantól nyílegyenesen szelt át egy mezőt. Balra a távolban bokrokkal tarkított magas dombon ódon épület emelkedett fel a fűtengerből. A távolban az út ismét elkanyarodott, majd erőteljes emelkedő következett. Korábban már járt arra, amikor felmérte a terepet, így jól tudta, hogy a bukkanó után majd erős ívben balra kell kanyarodni. Bár ezt tábla és sebességkorlátozás is jelezte. És azt is tudta, hogy a távolban nem más csillog, mint egy nagy, kék vizű tó. Szemben a Nap már majdnem teljesen lecsúszott, vérvörösre festve az ég tengerét. Gyönyörű volt a táj. Egy pillanatig el is ábrándozott, amikor hirtelen megrázkódott a kabrió. Ijedten nézett a tükörbe. A nyílt terep miatt túl jó célponttá vált. Akkor pillantotta meg maga mögött az aszfalton fénylő csíkot, amitől úrrá lett rajta a rémület. Nem tudta, hogy az üzemanyag vagy a fékfolyadék kezdett-e elfolyni. Annyira nem értett a kocsikhoz, de nem sok jót sejtett. Úgy érezte, hogy ennek már fele se tréfa. Hirtelen kétségbeesésében egy egészen elképesztő ötlet jutott az eszébe, amint a tóra pillantott. Tudta, meg kell játszania a halálát, hogy időt nyerjen.

Nem sejtette, hogy ez mennyire jól fog sikerülni. Teljes sebességre kapcsolt, majd rögzítette a pedált és a kormányt. Így száguldott tovább a lenyugvó Nap felé. Pár pillanat még és elérte a bukkanót. Felkészült. Úgy tervezte, amint a túlsó, lejtős oldalára ér és néhány pillanatig takarásban lesz, kiugrik. Ezt követően az út kanyarodik, a kocsi viszont egyenes pályán haladva a tóba száguld majd. Ez volt a terve. Azt nem gondolta, hogy előtte akár fel is robbanhat. Pechjére azonban, ekkor ismételten tüzet nyitottak rá. Az árokból még jól láthatta, ahogy a tovább száguldó kabrió a kanyarban kisodródva a tó felé száguldva felrobban a levegőben. Egy döbbent pillanatig csendben feküdt. Megvárta, amíg a Ford elsüvített mellette, aztán mélyet sóhajtott. Lám csak, kedvezett neki a jószerencse. Minden megsemmisült. Nem találhatnak semmilyen nyomot, semmilyen bizonyítékot utána. Sietve emelkedett fel félig a gazból. Kihasználva, hogy a kabrió egy ideig elvonja a figyelmüket, a bokrok takarásában felrohant az ódon épülethez. Gondolta, meglapul bent egy kicsit. Esőt ígértek arra az éjszakára. Azt tervezte, az majd elmossa a nyomait, miközben ő a sötétség leple alatt gyalog folytatja az útját. Óvatosan osonva megkerülte a hatalmas épületet. A túloldalán talált egy kissé korhadt deszkaajtót. Rozsdás vaspántjai csikorogtak, nyikorogtak, amikor belépett. Sietve csukta be maga mögött és megnyugodva dőlt neki háttal a vastag tölgyfaajtónak. Behunyta a szemeit és mélyet sóhajtott megkönnyebbülten. Váratlan döndülés térítette magához. Érezte minden csontjában, hogy az ajtó megremeg. Mintha ágyúgolyó csapódott volna bele. Riadtan nyitotta ki a szemeit és ijedten ugrott félre. Döbbenten látta, hogy egy óriási fejsze állt a deszkába.”

Érdekel a teljes történet?
Rendeld meg most!

/ Kategória: romantika az irodalomban, romantika irodalom, romantikus írók, romantikus könyvek, romantikus pdf, romantikus regények pdf, romantikus szerelem, szerelmes regény, szerelmes történetek akciós könyvek akciós könyvek online ifjúsági könyvek ifjúsági könyvek lányoknak izgalmas könyvek jó könyvek fiataloknak kaland könyvek kalandregények könyv akció könyv újdonságok könyv webáruház könyv webshop könyvek lányoknak könyvek nőknek könyvek olcsón könyvrendelés legjobb ifjúsági könyvek legjobb könyvek fiataloknak legjobb könyvek nőknek legjobb romantikus könyvek legújabb könyvek olcsó könyvek online könyvesbolt online könyvrendelés romantikus ifjúsági könyvek romantikus könyvek romantikus novellák szerelmes könyvek