Akció!

Az első olvasóim

100 Ft

Hajnal felé járt már az idő. Szempilláim le-lecsukódtak, ám ujjaim még könnyedén táncoltak féltve őrzött Commodore számítógépem klaviatúráján. A telihold fénye a monitoréval elvegyülten halvány derengésbe vonta padlásszobám szegényes bútorait. Képzeletem, mint megáradt folyam, mely áttörte gátját, nekilódult, népeket, különféle lényeket, egy egész Világot teremtve, miközben a percek észrevétlenül suhantak. Észre se vettem, mikor fejeltem meg a billentyűzetet

Hajnal felé járt már az idő. Szempilláim le-lecsukódtak, ám ujjaim még könnyedén táncoltak féltve őrzött Commodore számítógépem klaviatúráján. A telihold fénye a monitoréval elvegyülten halvány derengésbe vonta padlásszobám szegényes bútorait. Képzeletem, mint megáradt folyam, mely áttörte gátját, nekilódult, népeket, különféle lényeket, egy egész Világot teremtve, miközben a percek észrevétlenül suhantak. Észre se vettem, mikor fejeltem meg a billentyűzetet.

Váratlanul fagyos szél borzolta meg hajam. Riadtan kaptam fel fejem. Egy sötét alak éppen kilépett a szobából és ekkor nagy csattanással dőlt le a számítógép házának oldala. A winchester, gépem lelke, az írásaim, életem értelme… nem volt sehol. Azonnal megragadtam a baseball-ütőm. Az ablakon át ugrottam ki, hogy elébe kerüljek. Az idegen megtorpant váratlan megjelenésemre. Azonnal felé sújtottam. Mozdulatomra ordítása volt a felelet.

– Adja vissza, mert péppé verem! – kiáltottam rá, de nem felelt. Kissé furán nézett ki, de annyi fantasy történetet írtam már, hogy ez meg se lepett. Ütésem újabb ívét sikerült ugyan elkerülnie, ám a rozoga korlát kiszakadt és lezuhant a tetőre. Sietve ugrottam utána.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0