Akció!

PDF – Dermedt vágyak II.

 

200 Ft 100 Ft

PDF !
Romantikus történet!

(Megrendelést és fizetést követően email-ben küldöm.)
Lentebb beleolvashatsz!

Ez a történet a Lebilincselő történetek című könyvemben megtalálható.
A könyv papírformátumban is rendelhető ezen a weboldalon.

Leírás

“A nevem Phosphor. Ki vagyok? Még fogalmam sincsen. Amióta az eszemet tudom, boldogságban éltem, nevelkedtem, igaz, szerény körülmények közt, egy erdei kunyhóban. Édesanyánk egyedül nevelt fel minket, engem és négy fivéremet, akik neveiket a négyféle égtáj szeleiről kapták. Amikor én megérkeztem, egy téli hajnalon, anyám felnézett az égre, megpillantotta a csillagot, mely utoljára marad fent az égen és eszébe jutott apám kérése. A kívánságok, a remény csillaga után akart elnevezni. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit jelenthet ez, mire gondolhatott apám, amikor ezt kitalálta… vajon mit várt volna tőlem? Ezt azonban sajnos már nem tudtam megkérdezni tőle. Születésemet követően ugyanis többé senki se látta őt. Mégpedig jó ideig. Valójában én akadtam rá végül, de kezdetben nem tudtam, hogy ő az, ahogy azt se sejtettem, hogy felismert. Honnét is sejthettem volna? Egyáltalán nem tűnt olyannak, amilyennek egy apát képzel el az ember. Na de, most nem róla akartam mesélni nektek, hanem arról, hogy miként találkoztam először a szerelemmel. Arról már tudtok, hogy egy boldog és tökéletesnek hitt gyermekkort követően felnőve miként változtam át valamiféle különös, rettenetes lénnyé és miként fordult meg velem, körülöttem minden. Arról is olvastatok már a Végzetes átváltozás című történetben, hogy miként jutottam át egy másik világba, miként kerestem fel a királyt és milyen nem várt fordulatokban volt részem, majd miként kerültem birodalmának ellenségei közé és szereztem meg nekik az értékes és hőn áhított határvidéket. Arról is volt már szó, hogy mennyire próbáltam megváltozni. Jól tudtam, naivan és ha nem ontok vért, hogy magamat védjem, könnyen meghalhatok. A változás azonban sehogy se akart sikerülni. Elhatároztam hát, hogy inkább visszatérek anyámhoz, hogy újra békében és nyugalomban élhessek. Ez ugyan ilyen külsővel, karmokkal, szarvakkal, szemfogakkal és fekete bőrrel aligha volt lehetséges, de szerencsére ismertem már a visszaváltozásom titkát.

Csak le kellett hozzá vágnom a szárnyaim. Kegyetlen és fájdalmas művelet, de tudtam, ez feltétlenül szükséges a célomhoz. A kunyhó, anyám kunyhója nem volt túl messze az átjárótól, de tudtam, gyorsnak kell lennem, mert az emberek világában nem voltam ilyen küllemmel biztonságban ezért úgy döntöttem, hogy hazáig repülök, fent a sötét éjben. Jó ötletnek tűnt. Nem mesélem el újra, hogy milyen viszontagságokat kellett átélnem, de megérte, mert közben megismerkedtem egy lánnyal. Olvastatok már rólam, tudjátok, nem sokra tartom az érzelmeket… de ez a lány… azok a puha, gyengéd érintések, melyekkel ápolt… és valahányszor reá néztem úgy éreztem elakad a szavam. Láttam ugyan már sokkal szebb virágszálakat is, mégis… benne, volt valami. Nem tudtam meghatározni, hogy miért, de különös, jóleső borzongást éreztem a közelében. Szerettem volna vele lenni, minél közelebb hozzá, szinte eggyé olvadni a testével, de nem tehettem félre a józan értelmem. Tudtam, mellettem veszélyben lenne. Tudtam, el kell őt engednem, ha igazán fontos nekem. Miután tehát megmentettem és távolabb leszálltunk, sietve akartam elbúcsúzni tőle. Úgy véltem, az egyetlen megoldás, ha elküldöm anyámhoz, ahol biztonságban lehet. Közben el akartam terelni üldözőink figyelmét. A búcsú ugyan elhúzódott kissé, mert elnézve, megérintve őt elöntött valami különleges mámor és szerettem volna belefeledkezni minden pillanatba, de figyelmeztettem magam és gyorsan elköszöntem tőle. Aztán fordultam és széttárva szárnyaim szálltam volna fel, amikor felhangzott egy parancsoló hang: – Állj, különben elvágom a torkát! Döbbenten fordultam meg. Ugyanaz a kedves fickó állt ott, velem szemben, aki orvul leszúrt, aztán pedig felgyújtott. Ezúttal se túl elegáns módszert választott, amikor ahelyett, hogy nyíltan engem támadott volna, a leányt ragadta meg, ráadásul sunyi módon hátulról és a torkára szorítva tőrének pengéjét, zsarolni próbált engem. Mégis mit tehettem volna? Te mit tettél volna a helyemben?”

Érdekel a teljes kisregény?
Rendeld meg most!

/ Kategória: romantika az irodalomban, romantika irodalom, romantikus írók, romantikus könyvek, romantikus pdf, romantikus regények pdf, romantikus szerelem, szerelmes regény, szerelmes történetek