Akció!

Ezüst tekintet, arany szív

150 Ft

Egy nagy, tíz méter sugarú félkörív mentén oszlopok sorakoztak, jelezvén a küzdőtér határát. A túloldalon két hatalmas sátor állt. Itt, a téren, fáklyákkal zsonglőrködő mutatványosok szórakoztatták a gyülekező népet. Mivel engem jobban érdekelt, mi zajlik a színfalak mögött, sietve megkíséreltem a sátrakhoz lopakodni. A kavargó tömegben senki se figyelt rám. Észrevétlenül bújtam át a ponyva alatt.

Kategóriák: , ,

Egy nagy, tíz méter sugarú félkörív mentén oszlopok sorakoztak, jelezvén a küzdőtér határát. A túloldalon két hatalmas sátor állt. Itt, a téren, fáklyákkal zsonglőrködő mutatványosok szórakoztatták a gyülekező népet. Mivel engem jobban érdekelt, mi zajlik a színfalak mögött, sietve megkíséreltem a sátrakhoz lopakodni. A kavargó tömegben senki se figyelt rám. Észrevétlenül bújtam át a ponyva alatt. Odabenn, a fáklyák fényei sejtelmesen táncoltatták az árnyékokat. Visszafojtott lélegzettel figyeltem, mint kezdenek készülődni a harcosok. Köpönyegeiket az állványokra dobták és sietve öltözködtek. Segítők sürgölődtek köröttük, vad ábrákat festve izmos testükre és komor vonású arcukra, még veszedelmesebbnek mutatva őket.

– Árlen! Kopasz! Készen vagytok végre? – lépett be kis idő múlva egy zömök, testes fickó. Díszes ruhát viselt. Kegyetlen arcán, fél szemét lefedve, fekete kötés futott át.

– Parancsára uram! – lépett elé egy vállas, tar fejű férfi, teljes fegyverzetben. Sötétbarna szemei szomorúan, de elszántan fénylettek.

– Mi ez a maskara?! – förmedt rá a fickó dühösen. – Azonnal vesd le! Ez már nem gyakorlat. Inget se vegyél! Azt akarom, hogy úgy nézz ki, mint egy barbár. – aztán lehalkította hangját és úgy tette hozzá – Csak a maszkot és a sisakot tedd fel, hogy ne lássák a szemeid. És még véletlenül se szúrd le Árlen-t!

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0