Akció!

Fekete lidércek

490 Ft

Léteznek a fényeknél is nagyobb ellenségei az árnyaknak? Igen! Thanathosz népe egy nap rájuk talál majd. De még náluk is létezhet rettenetesebb ellenség. A fekete lidércek! Szerencsére már kihaltak. Vagy legalábbis ezt hiszi minden árny és eszükbe se jut, hogy talán emiatt is aggódniuk kéne. A fekete lidércek valaha, több millió éve még kívánságokat teljesítettek éppúgy, mint a többi lidérc. Gazdát szolgáltak és nem tehettek mást. Egyéb lények parancsait kellett teljesíteniük. Hosszú, igen hosszú idő telt el, miközben fejlesztették magukat és igyekeztek megoldást találni. Aztán végül… végül az egyikőjüknek sikerült.

Kategóriák: , ,

Léteznek a fényeknél is nagyobb ellenségei az árnyaknak? Igen! Thanathosz népe egy nap rájuk talál majd. De még náluk is létezhet rettenetesebb ellenség. A fekete lidércek! Szerencsére már kihaltak. Vagy legalábbis ezt hiszi minden árny és eszükbe se jut, hogy talán emiatt is aggódniuk kéne. A fekete lidércek valaha, több millió éve még kívánságokat teljesítettek éppúgy, mint a többi lidérc. Gazdát szolgáltak és nem tehettek mást. Egyéb lények parancsait kellett teljesíteniük. Hosszú, igen hosszú idő telt el, miközben fejlesztették magukat és igyekeztek megoldást találni. Aztán végül… végül az egyikőjüknek sikerült. Ő volt Vhalenien Lüxfrim. Az első szabad lidérc, aki attól a pillanattól kezdve csak a saját kívánságait teljesítette. Soha többé nem alázkodott be senkinek. A titkot persze elárulta a többieknek. Így szabadították fel magukat a fekete lidércek.

A régi kódexek szerint akkor egy sötét, baljós időszak köszöntött a világra. Elszabadult egy legyőzhetetlen, rettenetes, kíméletlen erő. A fekete lidérceket ugyanis nem érdekelte senki és semmi más csak önmaguk és a mérhetetlen szabadság. Miután pedig már képesek voltak arra, hogy saját kívánságaikat teljesítsék, senki se volt képes arra, hogy megállítsa őket.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0