Akció!

Hihetetlen történet

190 Ft

Sietve, kapkodón ugrottam fel a vonatra. Tudtam, késő éjjel érek be vele, de nem számított. A lényeg, hogy elértem. Kereső tekintettel, szabad hely után kutatva néztem be a fülkékbe, amint végighaladtam a szűk folyosón. Nemsokára megláttam egy megfelelőnek tűnőt. Kedélyes társaság üldögélt odabenn.

Kategóriák: ,

Sietve, kapkodón ugrottam fel a vonatra. Tudtam, késő éjjel érek be vele, de nem számított. A lényeg, hogy elértem. Kereső tekintettel, szabad hely után kutatva néztem be a fülkékbe, amint végighaladtam a szűk folyosón. Nemsokára megláttam egy megfelelőnek tűnőt. Kedélyes társaság üldögélt odabenn. Jobbra, háttal a menetiránynak egy idős házaspár, átellenben fiatal szerelmesek. Ez utóbbiak mellett, az üres hellyel szemben pedig egy anyóka üldögélt. Elhúztam az ajtót, hogy beléphessek.

– …és akkor ezek a huligánok… – az idős úr szavai megálltak a levegőben, amint rám pillantott. A jelenlevők mind felém fordultak. Megtorpantam egy pillanatra. „Leüljek?” Futott át elmémen a rossz megérzésből fakadó, de alaptalannak tűnő gondolat. A mögöttem érkező fiatalok azonban nyugtalanul taszítottak hátba. Nem tétováztam tehát tovább, hanem sietve léptem a fülkébe. Hátizsákomat könnyed mozdulattal hajítottam fel a csomagtartóra és levetettem magam az egyetlen üres helyre, közvetlenül az ajtó mellett. Bizalmatlanul tekintettem körül napszemüvegem árnyékából. „Mi ez a csend? Mér némultak el hirtelen?” Az anyóra tekintettem. Arcát ezer ránc borította. Apró szemei gyanakvón villantak felém.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0