Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv


6 490 Ft

Leírás

Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv – Amanda Yee

 

„A kőkemény Jóbarátok-rajongóknak muszáj beszerezniük!” – POPSUGAR

 

 

 

Trombitáld össze a barátaidat, és köszöntsétek együtt ezt a több mint 100 receptet („Na mi a helyzet?”), amelyet hőn szeretett tévéműsorotok ihletett.

 

Akár minden hájjal megkent séf vagy, mint Monica Geller, akár most indítasz ételkiszállító céget, mint Phoebe Buffay, vagy régi vágású haspók vagy, mint Joey Tribbiani, a Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv egy sor különböző receptet kínál a különböző szakmai szinten levő séfeknek.

Előételek, főfogások, italok és desszertek – minden egyes fejezet olyan ikonikus csemegéket tartogat, mint Monica hálaadásnapi lakomája, Rachel húsos trüffelje, a Sült dolgok sajttal – csakis Joeynak, a Chandler-féle „A tej, amit elrágsz”, Phoebe nagyijának csokitallérja és az elmaradhatatlan Szaftos pulykás szendvics.

 

Ez az elbűvölő szakácskönyv színes fotókat tartalmaz több mint hetven receptről, hasznos segédlet azoknak, akik otthon főzőcskéznek, és vicces hommage a tévésorozatnak, amelyre mindig számíthatsz.

 

 

Ez a kötet a Warner Bros licensz jogaival készült, a sorozat képeivel ellátott és a FRIENDS sorozathoz kötődő hivatalos szakácskönyv.

 

 

Ez az a könyv, ami nem hiányozhat egyetlen Jóbarátok-rajongó polcáról sem!

Rendeld meg most a kötetet és ajándékba küldjük a Magazin21 prémium könyvajánló magazinunkat, amelyből többek között azt is megtudhatod, hogy melyik lakótárs illik hozzád.

A Jóbarátok szakácskönyv megrendelhető önálló kötetként vagy kedvezményes csomagajánlatban.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv” értékelése elsőként