Akció!

Juss ki, ha tudsz!

100 Ft

Ezúttal is a királyt kereste, miként máskor is, melyhez ismét az erőt alkalmazta. Az erőt, melyet nem tudott irányítani. Sose lehetett biztos abban, hogy sikerül, ahogy abban se, hogy mikor rántja vissza saját világába. Persze könnyebb lett volna medállal teleportálnia, de a nyakéktől megfosztották. Nyilvánvalónak tűnt, hogy nem örülnek neki, annak, hogy váratlanul megjelenik, de őt ez nem érdekelte. Amikor megérkezett, egy igen sötét helyen találta magát. Maga elé emelte kezeit és úgy tapogatózott, hogy valami biztos pontot találjon.

Kategóriák: , ,

Ezúttal is a királyt kereste, miként máskor is, melyhez ismét az erőt alkalmazta. Az erőt, melyet nem tudott irányítani. Sose lehetett biztos abban, hogy sikerül, ahogy abban se, hogy mikor rántja vissza saját világába. Persze könnyebb lett volna medállal teleportálnia, de a nyakéktől megfosztották. Nyilvánvalónak tűnt, hogy nem örülnek neki, annak, hogy váratlanul megjelenik, de őt ez nem érdekelte. Amikor megérkezett, egy igen sötét helyen találta magát. Maga elé emelte kezeit és úgy tapogatózott, hogy valami biztos pontot találjon. Nem értette hol van, hová került, de aztán kezei könyvekbe ütköztek. Az ódon borítós kódexek szép rendben sorakoztak embernyi magas polcokon. Mintha valamiféle könyvtár lett volna ez a hely.

Mivel induláskor a királyra gondolt, így a teleportáció erejének mellé kellett volna repítenie. A sötétben tapogatózva tehát szólongatni kezdte őt, de senki se felelt. Úgy tűnt, teljesen egyedül van, de tévedett. Alig telt el pár pillanat, még jóformán fel se fogta hol van, amikor egy súlyos, de nem túl nagy árnyék vetődött rá, miközben elvágódott a padlón és érezte, amint tűhegyes fogak mélyednek kezébe és nem engedik el többé.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0