Nyíri Zoltán – Fuchs Anita: Kapcsolatépítési kislexikon


2 490 Ft

Leírás

„Eddig minden alkalommal amikor új munkatársat indítottam el, a kezébe adtam két könyvet az emberi kapcsolatokról. Ezek közül az egyik biztos, hogy Nyíri Zoliék valamelyik könyve volt. Mostantól kénytelen leszek három könyvvel indítani…” Tibor, értékesítési igazgató

KAPCSOLATÉPÍTÉSI KISLEXIKON
150 történet a névlista bővítéséről

„Elfogyott a névlistám!” „Tartanék én bemutatót, csak lenne kinek!” – Hallottál már ilyeneket a munkatársaidtól vagy éppen saját magadtól? Ha igen, akkor valami hiányzik: vagy a bátorság, vagy a névlista bővítés technikái.

Pedig a névlista bővítés tanulható, mi több, kifejezetten szórakoztató! A Kapcsolat-építés című könyvünkben ezernyi segítséget adunk hozzá azáltal, hogy végigmentünk a legfontosabb kérdéseken:

lehetséges helyszínek, alkalmak az ismerkedéshez, nyitó mondatok
kérdezéstechnika, nyomógomb keresés, igényfelkeltés, zárás
hogyan kérd el az elérhetőséget, hogyan szerezz ajánlásokat

Itt, a könyv fő szervesen kötődő Kapcsolatépítési kislexikon pedig százötven, valós életből vett példa segítségével megdobja a bátorságodat is, hiszen látni fogod, hogy tényleg BÁRHOL találhatsz új jelölteket.
A legtöbb hálózati üzletben létezik egy magas vezetői szint, amelyet úgy hívnak, gyémánt. Ezeknél a cégeknél azt is tanítják, hogy nem a csoportod válik gyémánttá, hanem te. Vagyis neked kell felnőnöd, változnod, gyémánt személyiséggé válnod. Ennek része az is, hogy bármikor, bárhol könnyedén tudj új embereket hozni a csapatodba. Ez a két könyv abban segít, hogy legyél egy gyémánt szinten ismerkedő személyiség.

„Nyíri Zoliék már megint összehoztak valami ütőset! Minden munkatársamnak javasolni fogom.” Áron, csoportigazgató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyíri Zoltán – Fuchs Anita: Kapcsolatépítési kislexikon” értékelése elsőként