Nyíri Zoltán: Kellett EZ nekem? – MLM az életem


2 990 Ft

Leírás

Kellett EZ nekem?

25+1 válasz egy kezdő hálózatépítő kérdéseire

Aláírtad. Beléptél. Már voltál néhány rendezvényen, és már beszélgettél párszor a szponzoroddal. A termékek jónak tűnnek, bár nem olcsók, és még nem is ismered mindet. Az emberek is nagyon szimpatikusak a cégnél. Látszik, hogy a vezetők jó pénzeket keresnek. Szóval összességében jónak tűnik az üzlet…
DE!
Már kezded sejteni, hogy nem olyan egyszerű ez a hálózatépítősdi, mint kívülállóként gondoltad. Az intrerneten olvastál egy csomó negatív információt. Az ismerőseid nem jönnek el a találkozókra.Sőt, le akarnak beszélni! Rémtörténeteket hallassz valakiről, akinek nem sikerült… Most akkor mi az igazság? Kinek lehet hinni?
És a kételyek egyre csak nőnek: Fog ez nekem menni? Nem kezdtem későn? Nem lehet, hogy átverés az egész? És egyáltalán: én is ügynök lettem?

Ezek a kérdések előbb-utóbb megtalálják a legtöbb kezdő hálózatépítőt, mi több, néha még a haladókat is. Márpedig, amíg magadnak nem adod meg a válaszokat, addig egyik lábaddal a gázt nyomod, másikkal a féket: elfáradsz ugyan, de képtelen vagy előtrehaladni! Ugyanis amíg belül kételyek gyötörnek,addig kifelé sem tudsz hitelesen kommunikálni – tehát te állsz a saját sikered útjában!

A népszerű Miért pont TE? című könyv folytatásaként Nyíri Zoltán ismét sikeres hálózatépítőket kérdez arról, ők hogyan találták meg a válaszokat, hogyan tudtak átlendülni a kezdeti nehézségeken, és mitől tudott beindulni náluk a növekedés.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyíri Zoltán: Kellett EZ nekem? – MLM az életem” értékelése elsőként