Akció!

Romantikus Meglepő minicsokor: Mandy Kristóf: Sanyi és a nők – AKCIÓ!

 

500 Ft 450 Ft

“Sanyi nem értette, miért nincs szerencséje a nőkkel. Sokat gondolkozott azon, hogy mi lehet vele a baj, miért kerülik, de csak nem bírta megfejteni a talányt. Pedig gyakran sétálgatott a tükör előtt és alaposan megszemlélte magát. Nem látott azonban a küllemén semmi kivetnivalót. Se az orra, se a füle nem volt nagyobb az átlagosnál. A bajsza is szép, sőt figyelemre méltó volt. Büszkén viselte és mindig gondozta, mert úgy tudta, az ilyesmi tetszik a nőknek. Méltán hihette hát, hogy kifejezetten jóképűnek számít.”


50 oldalas mini könyv
Egy nagy könyv részben tartalmazza!
Címe: Lebilincselő történetek

Öt vicces/romantikus történet Sanyiról, arról, miért nincs szerencséje a nőkkel!
+ Alex & Aidan történetek

Lentebb beleolvashatsz!


Ezek a történetek a Lebilincselő történetek című könyvemben megtalálhatóak.
NEM MIND!

Leírás

“Sanyi nem értette, miért nincs szerencséje a nőkkel. Sokat gondolkozott azon, hogy mi lehet vele a baj, miért kerülik, de csak nem bírta megfejteni a talányt. Pedig gyakran sétálgatott a tükör előtt és alaposan megszemlélte magát. Nem látott azonban a küllemén semmi kivetnivalót. Se az orra, se a füle nem volt nagyobb az átlagosnál. A bajsza is szép, sőt figyelemre méltó volt. Büszkén viselte és mindig gondozta, mert úgy tudta, az ilyesmi tetszik a nőknek. Méltán hihette hát, hogy kifejezetten jóképűnek számít. Úgy vélte, a természetével sincs semmi probléma. Kíváncsi és kedves volt, mindig vidám és szerette az emberek társaságát. Találékony is volt és jól alkalmazkodó.
Sanyi eleinte egy pincehelyiségben lakott. Akkoriban azt hitte, ez lehet a baj, emiatt nem kedvelik. Azt gondolta, talán érződik rajta a pinceszag, így aztán átköltözött egy csinos kis tetőtéri garzonba. A lányokkal azonban továbbra se volt szerencséje. Egyáltalán nem javult a helyzet. Szót érteni pedig végképp nem tudott velük. Pedig nagyon vágyott már egy igazán komoly kapcsolatra, de ez valahogy sehogy se jött össze neki.

Egyszer ugyan már odáig jutott, hogy sikerült be is költöznie egy lányhoz. Kezdetben úgy tűnt, nincs semmi gond, jól elvoltak együtt. Szerette azt a lányt. Szorgos és dolgos teremtés volt. Még főzött is rá, takarított utána. Egy gond volt csak. Sajnos a lány nappal dolgozott, míg ő főként éjjel tevékenykedett. Így alig láthatta őt. Ennek ellenére éveken át azt hitte, minden rendben kettejük közt.
Aztán egy nap éppen a konyhában falatozott jóízűen, amikor…”

Érdekel a folytatás és a többi történet? Rendeld meg most!

legújabb könyvek, új könyvek, új könyvek webáruház, könyv újdonságok

Kategóriák: akciós könyvek akciós könyvek online ifjúsági könyvek ifjúsági könyvek lányoknak ifjúsági regények fiúknak izgalmas könyvek jó könyvek fiataloknak könyv akció könyv újdonságok könyv webáruház könyv webshop könyvek lányoknak könyvek nőknek könyvek olcsón könyvrendelés legjobb ifjúsági könyvek legjobb könyvek fiataloknak legjobb könyvek nőknek legjobb romantikus könyvek legújabb könyvek olcsó könyvek online könyvesbolt online könyvrendelés romantikus ifjúsági könyvek romantikus könyvek romantikus novellák szerelmes könyvek