Akció!

Találkozás az őrangyallal

150 Ft

Különös érzés járta át, miközben a habos felhők tetején futott. Persze nem igazából. A szárnyaival is rá kellett segítenie és csapdosnia, hogy nagyjából egyenletesen haladjon előre úgy, hogy lábai minden lépésnél legfeljebb térdig süppedjenek a hűs habokba. Odafent csak pár száz méterre lehetett előrelátni azon a fagyos hajnalon, de egyszerűen gyönyörű volt az összefüggő felhőréteg, melyet még különlegesebb élménnyé tett a megannyi hópehely, mely odalent lapult a mélyében

Különös érzés járta át, miközben a habos felhők tetején futott. Persze nem igazából. A szárnyaival is rá kellett segítenie és csapdosnia, hogy nagyjából egyenletesen haladjon előre úgy, hogy lábai minden lépésnél legfeljebb térdig süppedjenek a hűs habokba. Odafent csak pár száz méterre lehetett előrelátni azon a fagyos hajnalon, de egyszerűen gyönyörű volt az összefüggő felhőréteg, melyet még különlegesebb élménnyé tett a megannyi hópehely, mely odalent lapult a mélyében. Mezítelen lábai mélyen gázoltak benne, miközben úgy tűnt, mintha futna a habokban, de valójában nagy, hófehér, puha szárnyai vitték előre. Élvezte, bár nem ez volt az első alkalom.

 

A korábbiakra azonban ezúttal egyáltalán nem emlékezett, ahogy épp arra se, hogy ki ő, és hogy eredetileg hová indult és kit akart felkeresni. Amikor meglátta a csodaszép fellegeket, azok egyszerűen és könnyedén vonták el figyelmét, ősi vágyát hívva szívében életre. Visszajutni az édenbe, a mennyekbe. Nem csoda hát, ha mindeközben megfeledkezett arról, hogy már jó ideje az ellenkező irányba vágyik… egy Más Világba, Yperpéránba, a birodalomba… És a király… Szégyen, nem szégyen, de pár pillanatra őt is feledte. Igaz, akkoriban már mindkettő sokkal régebb óta a múlt homályába veszett. Már csak némelyek szívében éltek az emlékek és a vágy, hogy az előbbit újra létrehozzák, az utóbbit pedig megkeressék. Igen. Sokan nem tudták még, hogy mi lett vele, hol lehet, merre járhat.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0