Akció!

Több, mint szerelem

990 Ft

Lassan, mélyet sóhajtott. Bármit megtett volna azért, ha rá is így nézett volna a leány, de tudta, a királlyal aligha vehetné fel a versenyt. Csak nézte őket és arra gondolt, milyen szépek így együtt, ahogy szőke fürtjeik egymáséival vegyültek, miközben homlokuk összeért. A férfi erős kezeibe vette a leány kezeit és…

Phosphor elszántan állt az ablak előtt. Aztán amint Levártesz végzett és bólintott, megragadta a kilincset. A következő pillanatban szélesre tárult az ablak, és ezzel megnyílt az átjáró. Mintha egy tejfehér tükör állta volna útját, elhatárolva őket egy másik világtól. Egy világtól, melyet egyikőjük se ismert még, de ahonnét jól tudták, eladdig senki se tért még vissza élve. Ylarion aggódó tekintete kísérte Phosphor minden mozdulatát.

– Minden rendben lesz! Nem kell aggódni! – bíztatta Levártesz.

– De azt beszélik, még soha senki nem tért vissza élve. Sőt! Másként se. – tördelte kezeit Ylarion, főhősünk régi jó barátja.

– Fantasztikus! – suttogta Phosphor, miközben tekintetét le se vette az opálfehér átjáróról.

– Nyugalom! – intette le Levártesz – Ennél jobban már aligha készíthettük volna fel.

– Felkészíteni? Hisz fogalmunk sincs mi vár rá odaát.

– Amennyire csak lehet felfegyvereztük, mégpedig igen praktikusan.

– De a többiek, akik eddig próbáltak átlépni, azok is fel voltak fegyverkezve, mégse tértek vissza.

– Ne aggódj! Jobban és ügyesebben még egyikük se volt megpakolva tőrrel és egyéb titkos pengével. Védelmi és támadó felszerelése egyaránt bőven van. Ráadásul olyan formában, hogy az avatatlan szemlélő mindezt észre se veszi, ő pedig könnyedén tud mozogni tőle. Tessék, itt van még a kardod. Ezt se felejtsd itt! – nyújtott még át Phosphornak egy méteres acélt.

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0