Akció!

Végső leszámolás

470 Ft

Phosphor egy félreértés miatt elkezdte támadni a birodalmat, Yperpéránt, a kitagadott mocsári demiurgokkal és az újraélő holtakkal. Ádáz ellenség lett. Sok-sok esztendőn át folytak a harcok. Eleinte azt hitte, hogy az Árny a király, de miután megtudta az igazságot… leállhatott volna, de nem tette. Úgy tűnt, nem lehet legyőzni. Hét esztendőn át folytak a harcok.

Aztán végül a királynak merész gondolata támadt. Mindent egy lapra tett fel. Még önnön életét is. Pedig nem volt halhatatlan.

Kategóriák: , ,

Nem ez volt az első alkalom. Ismét elszántan, elsöprő hévvel támadt a királyra. Rejtélynek tűnt, hogy miként jutott át ismét védelmének sorain. Sőt! Phosphor ezúttal váratlanul a király lakosztályában jelent meg. Nem csoda, hogy vérfagyasztó meglepetésként hatott, egyébként is ijesztő küllemével, fekete bőrével, hatalmas bőrszárnyaival előlépve a sötétségből. És mintha ez még nem lenne elég, hegyes szemfogait is megvillantotta a gyertyák fényében, miközben fölényesen elmosolyodva köszönt. Nem csoda, hogy a királyt ugyancsak váratlanul érte megjelenése és azonnali támadása. Még szerencse, hogy lakosztályának falait különleges kardokkal díszítette, így gyorsan le tudott kapni egyet, hogy kivédje a halálosnak ígérkező csapást. Phosphor akkor már esztendők óta támadta a birodalmát. Nem titkolt szándéka volt az, hogy leigázza a vidéket és végez a királlyal. Újra és újra ezzel próbálkozott, de addig szerencsére nem járt sikerrel. Ezúttal is elszánt hévvel támadt a királyra

Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0