Összesen 6 találat

 • *Regény , Bestseller

  A király NEM sötét paraszt (KÖNYV)

  “„Egek!” Vörös lángtengerrel kavargó ében szurok örvénylett odafenn. Lenyűgözött, de egyben dermesztett is e látvány. Mi történt? Hol vagyok? – cikáztak riadt gondolataim. Sietve térdepeltem fel. Helyenként tüzek égtek, melyek kísértetiesen lobogó fényeikkel a Túlvilág képzetét idézték.”

 • Akció!
  *Regény , Bestseller

  Lélekmelegítő fordulatok (KÖNYV)

  Körbejártad már a világot és biztos vagy benne, hogy akkor az gömbölyű és henger nem lehet? Szerinted, aki a sötétségben lapul az biztos, hogy prédára leső vadász? De mi van, ha ő az üldözött? Neked hiába mondaná egy lidérc azt, hogy gazdám, kívánságod számomra parancs, mert azt hinnéd, hogy…

 • Akció!
  *Regény , *Romantika

  Az utolsó fénysugár (KÖNYV)

  Egy fiatalember, egy szőke leány és egy különös lény barátságáról szól ez a történet, melynek központjában a rengeteg kaland, érzelem, tanulság és az igazán fontos emberi értékek állnak, mint például hűség, feltétel nélküli bizalom, hit, kitartás. Végül pedig nem marad el a megnyugtató happy-end!

 • *Regény , Bestseller

  Végzetes átváltozás (KÖNYV)

  A fogoly váratlanul megmozdult. Rémülten ugrottam hátra. – Nem kell félned – suttogtam – Csak megvizsgállak, mert… – Erre rám emelte szemeit, pupillája résnyire szűkült, majd gúnyos mosollyal, emberi nyelven így szólt: – És a vizsgálat része volt az is, hány mérföldet bírok ki élve, ha lóhoz kötve vonszolnak?

 • Akció!
  *Regény , Bestseller

  Az el NEM lopott gyémánt – (KÖNYV)

  Imádod a romantikus kalandokat? Te mit tennél meg a pasidért, ha veszélyben lenne? Vajon egy különleges, színét változtató gyémánt ragyogása vagy a vonaton megjelenő író, aki egyébként a pasid legjobb barátja, elterelhetné a figyelmed, megdobbanthatná a szívedet?

 • Akció!
  *Romantika , Bestseller

  Lebilincselő romantika (KÖNYV)

  A lány elgondolkozva sietett a sötét, késő őszi éjszakában. Borongós szürke fellegek úsztak az éj fekete bársonyán. Száraz faleveleket sodort a szél, fel-felkapva őket a magasba, majd lágyan helyezve ismét a járdára. Ekkor pillantotta meg a férfit. Árnya sietős léptekkel közeledett. Nem hozzá, csak felé.