Barion Pixel

Urban fantasy könyvek

Mi is az az urban fantasy?

Urban Fantasy könyvek: “Kortárs vagy városi fantasynak is szokás nevezni az urban fantasy könyveket. Bár az urban fantasy könyvek elemeikben hasonlítanak egy történelmi fantasyhoz, az urban fantasy könyvek a mai korban játszódnak. Az urban fantasy könyvekben találkozhatunk mágiával, mitikus lényekkel, melyek a mindennapi életünkben többé-kevésbé titokban, de jelen vannak.” Ajánlás: Yperpérán legendája (részben urban fantasy könyvek)
Eddig megjelent kötetei az alábbiak:

Az Yperpérán legendája egy különleges könyvsorozat, mely részben az urban fantasy könyvek közé sorolható. Monumentális urban fantasy könyvek sorozata, mely olyan fantasy könyvekből áll, amik önmagukban is kerek egészet alkotnak. Minden kötetben megtalálható az átjáró, a kapcsolat a két világ és egy másik világ közt. Ez utóbbi a térben konkrét helyet is kap, mintegy kiegészíti a mi világunkat. Ennek a fantasy sorozatnak az egyes köteteiben általában mindig más szereplő szemszögéből ismerhetjük meg Yperpérán világát. Főhősünk általában ember, aki valamilyen módon megismerkedik e “másik” világ lényeivel. Vagy átjut, vagy azok jutnak át és kezdődnek a kalandok. Ne aggódj, ha megkedveled valamelyik karaktert, mert – bár több évezredet ölel fel a teljes történet, a szereplői közül sokan mindig jelen vannak, mert vagy halhatatlanok valamilyen szempontból, vagy újjászületnek vagy nagyon sokáig élnek. Tehát, aki egyszer megkedveli a stílust, a karaktereket, az sose fog hiányt szenvedni, mert folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb urban fantasy könyvek Mandy Kristóf “tollából”.

Ez egy több ezer évet felölelő történet, ennek megfelelően az első kötete, Az utolsó fénysugár még nem sorolható az urban fantasy könyvek közé, hiszen több ezer évvel korábban játszódik. Számos kötetének eseményei azonban már a jelenben zajlanak. Ezek urban fantasy könyvek. Ilyen például A király NEM sötét paraszt című urban fantasy regény, mely mint fantasy könyv, idén 2019-ben jelent meg rajongói kérésre.

Kiemelkedő példája ez az urban fantasy könyveknek. Nem illik bele a szokványos urban fantasy könyvek közé, hisz sokkal különlegesebb annál. A két világ, melyek közt főhősünk megtalálja véletlenül az átjárót, valójában egy világ és lényeik nem is élnek oly elszigetelten egymástól, miként azt az emberek gondolnák. Létezésükről valójában mindenki tud, már ősidők óta, de mítoszokként, mesékként, legendákként vannak jelen az emberek emlékezetében. Főhősünk átjut, de tudása veszélyes is lehet az ott élőkre nézve, így két lehetőség van. Vagy végeznek vele, vagy… a feledés homályát borítják rá. Ez utóbbi az egyik ottani lény ötlete, aki meg akarja menteni őt. Ez úgy tűnik, átmenetileg, hogy sikerül is. Főhősünk azonban a szívével nem felejt. Emlékszik a királyra és arra, hogy meg kell találnia. Talán, hogy megmentse? Vagy sötét titkok lapulnak az éjszakában?

Különleges urban fantasy könyvek ezek, melyek hamarosan az eladási listák élére fog kerülni éppen amiatt, mert nem átlagos, nem megszokott a történetük.
Ha többet szeretnél megtudni az alábbi könyvekről,
kattints a gombra és olvass bele a webshop oldalán!
  • Smaragdszín öntudat (mini)
  • Az utolsó fénysugár
    • A legdrágább kincs a világon (mini)
  • Végzetes átváltozás
    • Phosphor – Az új élet (mini)
  • Dermedt vágyak I. II. (mini)
  • A király nem sötét paraszt (urban fantasy könyvek)
Végzetes átváltozás - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje Az utolsó fénysugár - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje A király NEM sötét paraszt - urban fantasy könyvek sorozatának része Phosphor: Az új élet - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje A legdrágább kincs a világon - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje Dermedt vágyak I. - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje Dermedt vágyak II. - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje Smaragdszín öntudat - az urban fantasy könyvek sorozatának eleje
Ha többet szeretnél megtudni az alábbi könyvekről,
kattints a gombra és olvass bele a webshop oldalán!
/urban fantasy könyvek/
urban fantasy könyvek
urban fantasy könyvek

Lilien és a Baljós Árny (urban fantasy könyvek)

urban fantasy könyvek

A rettegés vége (urban fantasy könyvek)

urban fantasy könyvek


Lilien és az Átjáró (urban fantasy könyvek)

urban fantasy könyvek
Shopping Cart
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0